Salariu Mecanic auto

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

3600 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 160 specialiști.

Vezi ce alte joburi pentru Mecanic auto sunt pe eJobs
Aplică la anunțurile de mai jos și negociază-ți următorul salariu!
1
Pagina următoare Următoarea

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Mecanic auto - oportunități și responsabilități
Un mecanic auto este specializat în repararea, întreținerea și îmbunătățirea vehiculelor. El se ocupă în principal de diagnosticarea problemelor vehiculului prin utilizarea echipamentelor de testare și repararea sau înlocuirea pieselor defecte sau uzate, cum ar fi motorul, transmisia, suspensia, sistemul de frânare sau cel electric. Tot mecanicul auto este responsabil pentru efectuarea serviciilor de întreținere, cum ar fi schimbul de ulei, al filtrelor sau al sistemului de frânare.
Mecanicii auto pot lucra în ateliere de reparații auto, service-uri sau chiar în industria auto. Este important ca un mecanic auto să aibă cunoștințe tehnice solide și să se adapteze la schimbările tehnologice din domeniu. Unele programe de formare sau programe de instruire sunt disponibile pentru a ajuta la pregătirea pentru această meserie. Unele locuri de muncă pot impune o diplomă de absolvire a unui colegiu sau chiar o facultate în domeniu.
Position description section image