UNIX AUTO SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

La UNIX Auto deservim în cel mai profesional mod partenerii și identificăm nevoile viitorilor parteneri. Înființată în anul 1990, compania UNIX Auto reprezintă un distribuitor de piese auto, aflat într-o dinamică expansiune în cele trei țări ale regiunii Central și Est Europene (Ungaria, România și Slovacia) cu aproape 170 de filiale și peste 3 000 de angajați.

 

Sistemul logistic avansat şi catalogul electronic de piese auto asigură un serviciu unic partenerilor noştri. Suprafața totală a Centrului Unix din Budapesta, a Centrului Logistic și a filialelor este de aproximativ 120.000 m², depozitul UNIX Auto complet cuprinde peste 9 milioane de piese. Din Centrul nostru Logistic livrăm marfă către majoritatea filialelor noastre de mai multe ori pe zi. Livrăm către clienți cu propriile mașini, parcul auto UNIX Auto deținând peste 2.000 de mașini, toate livrările noastre fiind în regim strict, astfel încât sistemul nostru de livrare sa fie extrem de rapid, precis și fiabil. Avem o infrastructură informatică modernă și unică în segmentul comercial.

 

La UNIX Auto, suntem considerați inovatori, datorită sistemului propriu de management al companiei, precum și datorită programului propriu de căutare și identificare piese.

 

În România UNIX Auto ocupă o poziție importantă pe piața componentelor auto. Cu o echipa UNIX Auto formată din peste 600 de angajați, suntem prezenți în mometul de față cu peste 60 de filiale, iar numărul continuă sa creasca.

 

Sediul central UNIX Auto se regăsește în Cluj-Napoca, iar cel mai mare depozit este în București Sector V, pe Soseaua Viilor nr. 14. Acest Centru Regional are o suprafată de 3600 m², deservind la standarde europene partenerii companiei și alimentând zilnic stocurile a peste 40 de filiale din țară.
Datorită dezvoltării semnificative a reţelei de distribuţie din România, suntem în căutarea unor colegi, care prin gestionarea profesionistă a relaţiilor interumane şi prin propunerile de îmbunătăţire, asigură servicii de înaltă calitate, crescând astfel satisfacţia partenerilor noştri.

 

Te așteptăm in echipa UNIX Auto, alătură-te echipei!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.