Salariu Curier

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

3200 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 668 specialiști.

Vezi ce alte joburi pentru Curier sunt pe eJobs
Aplică la anunțurile de mai jos și negociază-ți următorul salariu!
1
Pagina următoare Următoarea

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Curier - oportunități și responsabilități
Curierii transportă documente, pachete și alte bunuri între persoane sau companii, asigurându-se totodată că marfa este livrată destinatarilor în siguranță. Ei își pot desfășura activitatea local, național sau chiar internațional, în funcție de compania pentru care lucrează. Aceștia pot folosi diverse moduri de transport pentru a ajunge la destinație, inclusiv avioane, automobile, biciclete, camioane sau mijloace de transport în comun. Curierii sunt, de asemenea, deseori necesari pentru livrarea rapidă a mărfurilor.
Nu sunt necesare calificări specifice pentru a ocupa o astfel de poziție. Cu toate acestea, este posibil să ai nevoie de un permis de conducere categoria B dacă jobul presupune conducerea unui autovehicul. De asemenea, cunoștințele de bază ale orașului pot fi utile pentru cei care lucrează local și trebuie să se încadreze într-un anumit interval de timp.
Position description section image