Salariu Programator PHP

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

6500 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 127 specialiști.

Vezi ce alte joburi pentru Programator PHP sunt pe eJobs
Aplică la anunțurile de mai jos și negociază-ți următorul salariu!
1
Pagina următoare Următoarea

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Programator PHP - oportunități și responsabilități
Un programator PHP este responsabil pentru scrierea și întreținerea codului utilizat pentru a crea aplicații web folosind limbajul de programare PHP. Acest lucru include crearea de scripturi PHP pentru a implementa funcționalități specifice pentru site-urile sau aplicațiile web, utilizarea framework-urilor PHP pentru a accelera dezvoltarea și a oferi structură codului sursă, lucrul cu baze de date pentru a stoca și prelua informații din site-urile sau aplicațiile web.
Un programator PHP lucrează deseori în echipe alături de alți dezvoltatori, precum și cu designeri grafici și ingineri de sistem pentru a crea și îmbunătăți site-urile web și aplicațiile. Ei trebuie să testeze și să depaneze codul sursă pentru a se asigura că funcționează corect și eficient, să participe la procesul de documentare și mentenanță a codului sursă, să cunoască și să respecte standardele de programare și securitatea aplicațiilor web.
Position description section image