Salariu Profesor

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

3975 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 477 specialiști.

Vezi ce alte joburi pentru Profesor sunt pe eJobs
Aplică la anunțurile de mai jos și negociază-ți următorul salariu!
1
Pagina următoare Următoarea

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Profesor - oportunități și responsabilități
Profesorii au una dintre cele mai dificile, dar și cele mai pline de satisfacții meserii de pe piața locurilor de muncă. Practic, viitorul lumii se bazează pe profesori care contribuie la creșterea, modelarea, ghidarea și educarea următoarei generații. În calitate de profesor, ai ocazia de a avea un impact major asupra a sute sau chiar mii de elevi de-a lungul carierei. Profesorii sunt responsabili pentru pregătirea fiecărei ore de curs și educarea elevilor la toate nivelurile.
Printre îndatoririle acestora se număra atribuirea temelor, notarea testelor și documentarea progresului fiecărui elev în parte. Profesorii trebuie să fie capabili să predea o varietate de subiecte și să ajungă cu ele la elevi prin intermediul unor lecții captivante. De asemenea, o carieră în domeniul educației vine cu multe lecții despre procesul de învățare prin intermediul pedagogiei și metodologiei. Din postura de profesor descoperi cum învață oamenii și cum să găsești metoda optimă de predare. În plus, indiferent de ceea ce predai, cunoștințele tale în multe domenii se vor aprofunda și extinde.
Position description section image