Salariu Medic

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

3500 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 4639 specialiști.

Vezi ce alte joburi pentru Medic sunt pe eJobs
Aplică la anunțurile de mai jos și negociază-ți următorul salariu!
1
Pagina următoare Următoarea

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Medic - oportunități și responsabilități
Medicii sunt specialiștii responsabili cu îngrijirea și tratarea pacienților. Ei examinează pacienții, le revizuiesc istoricul medical, diagnostichează boli sau răni, administrează și prescriu medicamente și consiliază pacienții cu privire la sănătatea lor. Medicii trebuie să absolve o școală de profil pentru a profesa. Domeniul medicinii oferă numeroase oportunități profesionale pentru o gamă impresionantă de opțiuni de carieră provocatoare și pline de satisfacții.
Ca medic poți lucra cu normă întreagă într-un spital, ca medic generalist într-o comunitate restrânsă sau chiar în guvern, implicându-te astfel activ în diverse politici ce țin de sănătatea publică. De asemenea, medicii își pot deschide propriul cabinet în care să profeseze. Există o paletă generoasă de domenii de specialitate spre care medicii pot alege să se îndrepte și, de asemenea, numeroase poziții la care pot aplica de îndată.
Position description section image