Calculator și Comparator salariu 2021

Calculează salariul net sau brut și vezi unde te situezi comparativ cu media pieței!

Calcul salariu net

Nu știi ce salariu vei primi „în mână” la final de lună? Descoperă cea mai simplă metodă de calcul salariu net (suma venitului cu care vei pleca acasă după ce ai plătit toate contribuțiile sociale și taxele la stat). Ca să afli salariul net trebuie doar să introduci valoarea salariului brut în calculator salariu și vei obține simularea privind valoarea banilor virată pentru contribuții, pentru impozite și ce salariu net vei obține la final de lună. Prin această metodă de calcul salariu pe care ți-o punem la dispoziție vei afla, mai exact, diferența dintre salariul brut și cheltuielile deductibile, adică contribuțiile obligatorii și cheltuielile profesionale acordate la viitorul sau actualul tău job. Calculatorul de salarii respectă normele în vigoare ale codului fiscal din 2021.

Calcul salariu brut

Descoperă cea mai simplă metodă de calcul salariu brut. Utilizarea calculatorului te va ajuta să faci un calcul salariu brut în doar câteva secunde, iar tu vei ști exact suma veniturilor pe care o investește angajatorul pentru a-ți plăti salariu lunar. Poți să faci un calcul salariu brut pornind de la salariul net pe care îl vei introduce în calculator salariu brut sau începând de la salariu brut. Simulatorul de calcul salariu este actualizat conform legislației în vigoare și te ajută să afli valorile componentelor din fluturașul tău de salariu.

Prin acest calcul salariu vei afla veniturile complete, contribuțiile pe care le plătești ca angajat, dar și cele plătite de angajator. Calculator salarii este un instrument folosit în scopul unor estimări privind calculul salariilor.

Articole despre salarii:

Găsește-ți pe eJobs locul de muncă potrivit

Vezi ultimele joburi adăugate

Distribuie această pagină:

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close