Salariu Educator

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

2900 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 347 specialiști.

Vezi ce alte joburi pentru Educator sunt pe eJobs
Aplică la anunțurile de mai jos și negociază-ți următorul salariu!
1
Pagina următoare Următoarea

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Educator - oportunități și responsabilități
Un educator se ocupă cu instruirea, formarea și orientarea copiilor sau tinerilor, în scopul de a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-și atinge potențialul. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul predării în sistemul de învățământ, prin programe de învățare și dezvoltare sau prin consiliere și orientare. Educatorii pot lucra în diverse medii, cum ar fi școli, centre de îngrijire pentru copii, centre de formare profesională sau centre comunitare.
Un educator eficient trebuie să aibă anumite calități și abilități pentru a-și îndeplini rolul în mod eficient. Printre acestea se numără: pasiunea pentru învățare, excelente abilități de comunicare pentru a fi capabil să-și expună ideile clar și eficient și pentru stabili o bună legătură cu elevii. Creativitatea și capacitatea de a găsi soluții pentru a-i motiva pe elevi pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele sunt, de asemenea, necesare în această profesie.
Position description section image