Salariu Farmacist

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

3500 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 1421 specialiști.

Vezi ce alte joburi pentru Farmacist sunt pe eJobs
Aplică la anunțurile de mai jos și negociază-ți următorul salariu!
1
Pagina următoare Următoarea

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Farmacist - oportunități și responsabilități
Un farmacist se ocupă cu vânzare de medicamente și cu furnizarea de informații despre acestea către pacienți și alți membri ai echipei medicale. Sarcinile zilnice ale unui farmacist pot include: compilarea și verificarea ordinelor de medicamente, precum și pregătirea și distribuirea acestora, identificarea interacțiunilor medicamentoase și a problemelor de siguranță legate de medicamente și colaborarea cu alți membri ai echipei medicale pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru pacienți. Ideal ar fi ca farmaciștii să participe periodic la activități de educație continuă pentru a-și menține cunoștințele și abilitățile actualizate.
Pe lângă farmacii, un astfel de profesionist poate lucra în spitale, clinici și alte instituții sanitare sau chiar în industria farmaceutică. Un farmacist eficient trebuie să aibă anumite calități și abilități pentru a-și îndeplini rolul în mod eficient. Printre acestea se numără: cunoștințe solide despre medicamente și biologie, pentru a fi capabil să ofere informații corecte și sigure pacienților și alți membri ai echipei medicale, bune abilități de comunicare pentru a fi capabil să-și expună ideile clar și eficient, dar și abilitatea de a analiza și interpreta date medicale pentru a lua decizii informate despre tratamentul pacienților.
Position description section image