Salariu Bibliotecar

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

3200 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 50 specialiști.

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Bibliotecar - oportunități și responsabilități
Un bibliotecar este o persoană care este responsabilă pentru organizarea, administrarea și furnizarea accesului la o colecție de cărți și alte materiale de informare, cum ar fi reviste, ziare, muzică, filme și documente electronice. Activitățile specifice ale unui bibliotecar pot include: selectarea, achiziționarea și catalogarea materialelor de informare, organizarea și întreținerea aranjamentului fizic al materialelor de informare în bibliotecă, participarea la programe și activități educaționale și comunitare.
Bibliotecarii pot lucra în diferite tipuri de biblioteci, cum ar fi biblioteci publice, biblioteci universitare, școlare, specializate sau de afaceri. Bibliotecarii au nevoie de cunoștințe solide în domeniul biblioteconomiei și al informațiilor, precum și abilități excelente de comunicare și servicii către public pentru a-și putea îndeplini responsabilitățile în mod eficient. Un bibliotecar trebuie să fie capabil să comunice eficient cu utilizatorii bibliotecii, indiferent de nivelul lor de experiență sau cunoștințe, și să le ofere asistență și orientare.
Position description section image