Salariu Sofer tir

Mai jos poți vedea salariul mediu net pentru categoria aleasă.

4500 Lei (net)

Calculat pe baza salariilor introduse de 22 specialiști.

Vezi ce alte joburi pentru Sofer tir sunt pe eJobs
Aplică la anunțurile de mai jos și negociază-ți următorul salariu!
1
Pagina următoare Următoarea

Salarii transparente

Prin Salario ne propunem să facem toate salariile din România transparente, misiune care va rezulta în oferte de angajare corecte și persoane mai fericite la job. Angajatorii vor putea apela la noi atunci când nu știu ce salarii să ofere, iar angajații vor ști întotdeauna dacă salariul oferit este corect.

Salarii pe măsura experienței tale

Tindem să ne ascundem salariile în mod instinctiv, ca să nu afle vecinul cât de puțin câștigăm sau, din contră, ca să nu ne invidieze pentru salariul mare pe care îl primim la final de lună. Dar din cauza asta ajungem în multe situații neplăcute:
  • Nu știm să negociem salariul la angajare
  • Nu știm ce salariu să cerem la interviu
  • Nu știm când să cerem o mărire de salariu
  • Nu știm cât câștigă alți oameni care fac același lucru
  • Nu știm dacă primim un salariu pe măsura experienței noastre

Salariul pe care îl meriți

Noi credem că e mai bine să știi dacă primești salariul pe care îl meriți, dar vrem să te ajutăm să afli acest lucru fără să fii nevoit să-ți tragi toți colegii și prietenii de mânecă și să-i întrebi: „Auzi, tu ce salariu ai?”

De aceea am creat Salario, comparatorul de salarii care îți spune exact cum te raportezi la restul pieței. Introdu-ți salariul lunar, net sau brut, în tabelul de mai sus, selectează localitatea în care ai domiciliul și domeniul în care lucrezi, iar apoi trece poziția pe care o ocupi în acest moment. După ce dai click pe „Compară salariu”, Salario îl va raporta la restul pieței și-ți va spune unde te situezi conform mediei, alături de cele mai mici și cele mai mari salarii pentru jobul tău.
Salariul pe care îl meriți
Șofer tir - oportunități și responsabilități
Un șofer de tir se ocupă de conducerea unui camion de marfă pe diferite rute pentru a transporta mărfuri dintr-o destinație în alta. Acest lucru poate include planificarea rutei, încărcarea și descărcarea mărfurilor, respectarea regulilor de circulație și a legislației privind transportul, întreținerea și înregistrarea vehiculului și comunicarea cu compania pentru care lucrează.
În unele cazuri, un șofer de tir poate fi responsabil pentru asigurarea securității mărfurilor transportate și pentru respectarea termenelor de livrare. Un șofer de tir ar trebui să aibă următoarele calități: abilități de conducere excelente, atenție la detalii și cunoștințe de mecanică. E important ca un șofer de tir să aibă și o bună rezistență la stres. Conducerea unui tir poate fi solicitantă, atât fizic, cât și psihic, iar șoferul trebuie să fie capabil să gestioneze stresul și să rămână concentrat asupra rutei.
Position description section image