ALBALACT SA

check_circle Companie verificată
15

ALBALACT SA

check_circle Companie verificată
15

Despre

Cu o tradiție de peste 45 de ani în industria lactatelor, Albalact este cea mai mare companie românească de lactate și numărul 1 în industrie.

Suntem o companie cu istorie îndelungată care a performat și a crescut an dupa an. Avem peste 150 de produse în portofoliu, iar brand-urile noastre sunt de notorietate : Zuzu, Fulga, Rarăul, De Albalact și Poiana Florilor.

În Albalact, oamenii cresc și se dezvoltă odata cu compania. Suntem dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea. La Albalact, oamenii sunt ascultați, încurajați și promovați.

Avem nevoie de oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și rezultatele muncii lor. În Albalact lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajustează, si se perfectionează. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe.

Candidatii pot aplica si direct pe site-ul companiei, www.albalact.ro, la sectiunea "Cariere" sau pe adresa de email [email protected]!

 

Joburi

Social

Contact

OIEJDEA, COM. GALDA DE JOS, KM. 392+600, JUD. ALBA, ALBA IULIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close