ALBALACT SA

354

ALBALACT SA

354

Despre

Cu o tradiție de peste 40 de ani în industria lactatelor, Albalact din Alba este cea mai mare companie românească de lactate și numărul 1 în industrie.

Suntem o companie cu istorie îndelungată care a performat și a crescut an dupa an. Avem peste 150 de produse în portofoliu, iar brand-urile noastre sunt de notorietate : Zuzu, Fulga, Rarăul, De Albalact și Poiana Florilor.

În Albalact, oamenii cresc și se dezvoltă odata cu compania. Suntem dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea. La Albalact, oamenii sunt ascultați, încurajați și promovați.

Avem nevoie de oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și rezultatele muncii lor. În Albalact lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajustează, si se perfectionează. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe.

 

Candidatii pot aplica si direct pe site-ul companiei, www.albalact.ro, la sectiunea "Cariere".

Candidatii selectati vor fi contactati in vederea stabilirii unui interviu.

Joburi

Contact

OIEJDEA, COM. GALDA DE JOS, KM. 392+600, JUD. ALBA, ALBA IULIA