Candidatul Ideal
- Experiență anterioară într-o poziție similară, preferabil într-un hotel;
- Cunoștințe solide de gastronomie și tehnici culinare;
- Abilități de coordonare și leadership;
- Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu dinamic și multicultural;
- Atenție la detalii, creativitate și pasiune pentru gătit.
Descrierea jobului
- Sprijinirea Executive Chef în coordonarea și supravegherea activității din bucătărie;
- Asigurarea respectării rețetelor, standardelor de calitate și normelor de siguranță alimentară;
- Coordonarea echipei din bucătărie în absența Executive Chef;
- Organizarea stocurilor și gestionarea materiilor prime pentru a evita pierderile;Contribuția la crearea și implementarea de meniuri inovatoare și atractive
Beneficii:
- Programe de training și dezvoltare prin Accor Academy;
- Card de beneficii cu tarife preferențiale la cazare în cadrul lanțului hotelier Accor;
- Bonuri de masă;
- Asigurare privată de sănătate;
- Posibilități reale de creștere și dezvoltare a carierei într-un grup hotelier internațional
Descrierea companiei
Mercure Conacul Cozieni Tel +40 31 405 70 00 mercure.conaculcozieni.office@accor.com
Mercure Conacul Cozieni este cel mai nou și modern hotel de 4* deschis în apropierea Capitalei, în vecinătatea Mănăstirii Pasărea, pe locul unui conac boieresc, construit la început de secol 20, în stil brâncovenesc.
Restaurat urmând liniile stilului tradițional, extins cu facilități moderne și decorat cu obiecte de artă încântătoare, create de artiști români, Mercure Conacul Cozieni este locul ideal pentru escapade relaxante, călătorii culinare și evenimente sophisticate.
Luminoase și spațioase, cele 75 de camere și apartamente sunt decorate în culori relaxante și dotate cu tehnologie modernă Toate camerele au vedere către pisicina exterioară și balcoane cu fațade construite din cărămida salvată și restaurată de la vechiul conac. Astfel, fiecare loc din resort respiră ambiție, eleganță, reușită și respect pentru valorile culturale.
Vă invităm într-o călătorie culinară uimitoare la Restaurantul Elements, unde aromele din întreaga lume dansează în armonie cu comorile gastronomice locale. Intrând în acest sanctuar al gustului, veți simți cum vă învăluie inspirația și simplitatea Mănăstirii Pasărea. Meniul nostru este o celebrare a bogăției naturii și un omagiu adus rețetelor străvechi ale mănăstirii.
Piscina exterioară este un adevărat paradis al relaxării. Cu o arhitectură elegantă, piscina exterioară se integrează perfect în frumusețea conacului. Indiferent dacă vreți să vă bucurați de o zi relaxantă la soare sau să vă răsfățați cu un cocktail răcoritor pe șezlongurile confortabile, piscina este locul perfect pentru a vă destinde și a vă bucura de momente de neuitat.
Centrul de conferințe amplasat în clădirea restaurată a conacului poate acomoda evenimente care leagă prietenii, cocktailuri care confirmă realizări, sesiuni de training care schimbă vieți, conferințe cu networking autentic sau lansări de produse cu obiective atinse pe toate planurile.
Mercure Conacul Cozieni este locația ideală pentru organizarea evenimentelor deosebite și memorabile! Situat în inima naturii, la doar câteva minute de București, conacul nostru istoric și împrejurimile sale sunt o oază de liniște și frumusețe naturală.
- 2 Oct. 2025
Bucătar – Restaurant de paste proaspete (Deschidere 10.2025)
Restaurant Gattini Expres
București6000 - 8000 RON net / lună


