Ospatar / Sef de sala
Casa Capsa
2 poziții
Anunț verificat
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
- profesionist, motivat si zambitor
- amabil si perseverent;
- plin de energie, onest si modest;
- persoana energica cu spirit de echipa, mereu preocupat de calitate;
- prezenta agreabila;
- experienta in domeniul restaurantelor reprezinta un avantaj;
- limba engleza la un nivel bun.
Descrierea jobului
- servirea clientilor intr-o maniera profesionala si placuta;
- administrarea coresta a stocului de bauturi;
- inregistrarea vanzarilor;
- pastrarea ordinii si curateniei locului de munca;
- pregatirea zonei de servire si de deservire a localului;
- preluarea comenzilor intr-o maniera eficienta si profesionista;
- cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felul de mancare, tacamuri si bauturi;
- asigurarea unui serviciu de inalta calitate pentru clienti;
- corectitudine la intocmirea si incasarea notelor de plata.
- Beneficii: tichete de masa in valoare de 15-20 lei/zi
Descrierea companiei
Casa Capșa este un complex hotelier care este compus din hotel, restaurant, săli de conferință, saloane private, cofetărie
Casa Capsa este prima cofetarie din Bucuresti, avand o istorie bogata de peste 170 de ani. Restaurantul Capsa este din anul 1886 locul “oficial” de intalnire a personalitatilor din politica, gazetarie, arta si cultura. Grigore Capsa a fost cel care a inlocuit in Bucuresti izul oriental cu parfumul occidental, cel care a facut trecerea de la baclava si sarailie la cofeturi, ciocolata, ganache si “bonbon”-uri.
Casa Capsa este prima cofetarie din Bucuresti, avand o istorie bogata de peste 170 de ani. Restaurantul Capsa este din anul 1886 locul “oficial” de intalnire a personalitatilor din politica, gazetarie, arta si cultura. Grigore Capsa a fost cel care a inlocuit in Bucuresti izul oriental cu parfumul occidental, cel care a facut trecerea de la baclava si sarailie la cofeturi, ciocolata, ganache si “bonbon”-uri.
Publicat
26 Apr. 2024
Reactualizat
3 Mai 2024
Expiră
26 Mai 2024
Joburi similare