-20%
The Big HR SALE e aici: -20% OFF cu Codul EJOBS20La anunțuri și CV-uri folosind codul:
EJOBS20
Joburi
Cariera
Te joci?
Salarii
Ofertă Companii
Cont nou
roen

Chef Cofetar-Patiser/ Cofetar Patiseri

ISSA RESORT SRL
3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Cautăm Chef Cofertar /Patiser și Cofetar /Patiser, în Turda, Cluj.

Cerințe:
Studii medii (liceu / școala profesionala în acest domeniu).
Calificare / atestat de patiserie, diplomă în arte culinare sau un domeniu similar, împreună cu experiență în prepararea deserturilor.
Experiență minimă 1–2 ani în patiserie (avantaj experiența în producție HoReCa, Resort similar).
Experiență în lucru cu utilaje specifice (malaxoare, laminatoare, cuptoare).
Cunoștințe de igienă, microbiologie alimentară, norme HACCP.

Descrierea jobului

Chef Patiser/Patiserul este responsabil de prepararea produselor de patiserie conform rețetarelor agreate, menținerea calității constante a produselor, respectarea normelor de igienă și siguranță alimentară, precum și optimizarea fluxului de producție. Activitatea presupune pregătirea materiilor prime, dozarea corectă a ingredientelor, manipularea utilajelor specifice și asigurarea calității produselor finite, în conformitate cu standardele resortului.

Chef Patiser/ Patiserul contribuie direct la realizarea producției zilnice, la menținerea stocurilor necesare, la dezvoltarea și testarea de rețete noi și la asigurarea unei activități conforme cu politica organizației și legislația în vigoare.

Pregătirea ingredientelor pentru aluaturi, umpluturi, deserturi, monitorizarea temperaturii și a duratei potrivite pentru coacere (cântărirea și dozarea ingredientelor cu acuratețe).
Crearea unei game variate de deserturi, produse de patiserie și produse de panificație, inclusiv prăjituri, fursecuri și pâine, urmând rețete tradiționale și moderne.
Prepararea produselor de patiserie/deserturilor conform rețetarelor, inclusiv formarea, modelarea și decorarea produselor de patiserie.
Decorarea produselor de patiserie și a deserturilor folosind diferite glazuri și toppinguri pentru a asigura o prezentare atrăgătoare din punct de vedere vizual.
Inovarea și dezvoltarea de noi rețete pentru a îmbunătăți meniul și a atrage clienți.
Experimentarea cu noi ingrediente și tehnici pentru a crea produse originale sau pentru a îmbunătăți rețetele existente. Aceasta include atât gătitul, cât și întocmirea rețetelor pentru noile produse.
Verificarea echipamentelor, instrumentelor necesare pentru pregătirea deserturilor, raportarea eventualelor nereguli ale acestora, precum si monitorizarea etapelor tehnologice (frământare, dospire, coacere, răcire, etc).
Verificarea constantă a termenului de valabilitate și a stocurilor de materii prime utilizate în pregătirea deserturilor.
Monitorizarea stocurilor de ingrediente și solicitarea necesarului de aprovizionare.
Evaluarea cantității de ingrediente pentru a asigura disponibilitatea în caz de comandă și pentru a reduce risipa.
Depozitarea produselor în condiții termice și de igienă optime.
Adaptarea parametrilor de coacere în funcție de tipul produsului.
Asigurarea calibrului și uniformității produselor.
Supravegherea personalului de bucătărie, secția de patiserie, instruirea angajaților noi și coordonarea activităților legate de prepararea produselor de patiserie.
Respectarea riguroasă a normelor de igienă și a reglementărilor privind siguranța alimentelor. Aceasta implică curățarea constantă a echipamentelor, utilizarea corectă a ustensilelor și eliminarea deșeurilor alimentare.
Eliminarea produselor expirate din stoc și înlocuirea acestora cu altele care se încadrează în termenul de valabilitate;
Respectarea cu strictețe a normelor HACCP și a legislației alimentare.
Păstrarea igienei personale, igienizarea continuă a spațiului de lucru.
Manipularea materiilor prime și produselor în condiții optime de temperatură și siguranță.
Prevenirea contaminării încrucișate.
Verificarea termenelor de valabilitate ale materiilor prime.
Raportarea imediată a oricăror neconformități de igienă sau calitate.

Descrierea companiei

Just minutes away from Turda Salt Mine, ISSA Resort officially opened its doors August 11, 2025, marking a milestone as one of Romania’s flagship hospitality projects.

This five-star retreat is an integral part of the 70-hectar ISSA Estate, where guests can indulge in exceptional equestrian, wine, culinary, sports, and leisure experiences. The estate encompasses its own vineyard and winery – ISSA La Salina, a premium equestrian center – ISSA Equines, fine dining restaurants, over 1,500 m² of indoor and outdoor event venues, and accommodation for more than 200 guests.

ISSA Resort features 75 elegant rooms and suites located within the main hotel and private villas, a fine dining restaurant with terrace, a pub and pool bar, padel and pickleball courts, indoor and outdoor pools, and a state-of-the-art spa soon to be inaugurated.

On the domain you will be albe to find Charm Grand Ballroom – one of the largest and most spectacular event halls in the country – equipped with cutting-edge technology, including a full-length intelligent chandelier, and accommodating up to 800 guests.

Built around a fully integrated equestrian center, the resort boasts an ultramodern indoor arena within the main building, surrounded by guest rooms and conference facilities, as well as an outdoor arena designed for equestrian shows and competitions with a capacity of over 700 spectators.

“Inspired by the refinement of our internationally acclaimed ISSA wines and the elegance of equestrian artistry, ISSA Resort is a realm of authentic luxury. We have created a place where the sophistication of high-end hospitality blends seamlessly with exceptional equestrian performances, refined gastronomy, and the breathtaking scenery of our vineyards, offering a sensory escape into the heart of nature,” declares Adina Calfa, CEO of ISSA Estate Group, the parent company of the resort.

Publicat 8 Dec. 2025Reactualizat 8 Dec. 2025Expiră 7 Ian. 2026
Joburi similare
  • 13 Nov. 2025
  • 11 Dec. 2025
  • 17 Nov. 2025
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Vezi politica noastră de cookies.