S.C. CITY PLAY SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei


Inainte de produse si branduri exista oameni si pasiune. Ne alegem partenerii in functie de atasamentul lor fata de calitate si inovatie, elemente esentiale pentru noi.

Taste Crafters a apărut pentru a sustine cultura cafelei si ceaiului pe piata locala. Suntem inainte de toate un furnizor de know-how si solutii, echipamentele si serviciile fiind doar uneltele. Am selectionat cu atentie o gamă limitata de produse și accesorii inovative pentru extracția cafelei si prepararea ceaiului. Suntem importatori si distribuitori ale unor marci de inalta calitate si inovatie, de la producatori de espressoare ( DALLA CORTE, VIBIEMME, XLVI ), rasnite COMPAK si EUREKA, accesorii (FINUM, CAFFLANO, ESPRO), ceaiuri si infuzii de ierburi organice SOLARIS si COSY, microloturi de specialitate si cafea proaspat prajita DROPSHOT, suplimente de minerale pentru apa THIRD WAVE WATER.
 

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.