Taste Crafters

check_circle Companie verificată
1

Taste Crafters

check_circle Companie verificată
1

Despre

Inainte de produse si branduri exista oameni si pasiune. Ne alegem partenerii in functie de atasamentul lor fata de calitate si inovatie, elemente esentiale pentru noi.

Taste Crafters a apărut pentru a sustine cultura cafelei si ceaiului pe piata locala. Suntem inainte de toate un furnizor de know-how si solutii, echipamentele si serviciile fiind doar uneltele. Am selectionat cu atentie o gamă limitata de produse și accesorii inovative pentru extracția cafelei si prepararea ceaiului. Suntem importatori si distribuitori ale unor marci de inalta calitate si inovatie, de la producatori de espressoare ( DALLA CORTE, VIBIEMME, XLVI ), rasnite COMPAK si EUREKA, accesorii (FINUM, CAFFLANO, ESPRO), ceaiuri si infuzii de ierburi organice SOLARIS si COSY, microloturi de specialitate si cafea proaspat prajita DROPSHOT, suplimente de minerale pentru apa THIRD WAVE WATER.
 

Joburi

Social

Contact

Banul Antonache 45 47, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close