Cez

CEZ ROMANIA SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Alatura-te echipei CEZ si descopera un univers plin de oportunitati profesionale creative si interactive. Grupul CEZ in Romania este reprezentat prin zece companii – Distributie Energie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, CEZ ESCO Romania, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. Dupa procesul de separare a activitatilor (unbundling) incheiat cu succes in anul 2007, Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,4 milioane de clienti. Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde Euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012. Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resiaa in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.Incepand cu 2018, CEZ ESCO Romania ofera solutii de eficienta energetica in sectorul privat. Compania ofera servicii complete, de la consultanta la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (solutii de incalzire, de racire si/ sau alimentare cu energie). Misiunea CEZ: Sa asigure cash-flow suplimentar pentru initiativele noastre de dezvoltare; Sa imbunatateasca performantele Grupului CEZ Romania pe termen lung; Sa securizeze afacerile cu energie la nivel regional si unicitatea la nivel de piata locala; Sa dovedeasca Actionarilor ca suportul lor catre aceasta investitie merita. Aplica acum la unul dintre joburile disponibile.

Joburi
 • INTERNSHIP MANAGER PROIECT LOCAL SLATINA SI RM. VALCEA
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
 • SPECIALIST DEZVOLTARE ZONAL CRAIOVA
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
 • ELECTRICIAN EXPLOATARE RETELE ELECTRICE DOLJ
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
 • Reprezentant Vanzari Mobil - Pitesti
  CEZ VANZARE SA
 • SPECIALIST SCADA PITESTI
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
 • ELECTRICIAN PRAM DROBETA TURNU SEVERIN
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
 • INSPECTOR PROTECTIA MUNCII CRAIOVA
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
 • ELECTRICIAN EXPLOATARE RETELE ELECTRICE ALEXANDRIA
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
 • SPECIALIST PIATA DE ENERGIE SI CONTRACTE DE DISTRIB. TG JIU
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA
 • SPECIALIST MENTENANTA RETELE ELECTRICE DROBETA TURNU SEVERIN
  CEZ ROMANIA SA
 • Enterprise Risk Officer
  CEZ ROMANIA SA
 • SPECIALIST CALITATE CRAIOVA
  DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA SA

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.