Wellness trainer

THERME BUCURESTI
3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Eşti o persoană responsabilă, sociabilă, entuziastă, dinamica care iubeste activitatea fizica si procedurile de wellbeing (aromaterapie, detox, beauty treatments etc).

Ii căutăm pe cei care doresc să lucreze într-un mediu prietenos şi care vor să dezvolte o carieră in domeniul wellness - fitness.

PROFILUL DUMNEAVOASTRĂ, AȘA NE ÎNCÂNTAȚI PE NOI:
• Vă caracterizează atenția pentru servicii de calitate și aveți capacitatea de înțelegere deosebită pentru nevoile celorlați.
• Aveti abilitati excelente de comunicare si de orientare catre client – customer service (informarea si educarea clientilor).
• Sunteti o fire placuta, prietenoasa, careia ii face placere sa lucreze cu oamenii.
• Disponibilitate pentru un program de lucru in ture, adaptat nevoilor clientilor nostri.

Descrierea jobului

RESPONSABILITĂȚILE DUMNEAVOASTRĂ, AȘA ÎI ÎNCÂNTAȚI PE OASPEȚII NOȘTRI:
• Vă ocupați de oaspeții noștri cu multă atentie pentru detalii și creați momente unice, ritualuri si activitati in saune, informati clinetii cu privier la beneficiile si contraindicatiile terapiilor din program.
• Sustineti si dezvoltati programe atractive, unice si adipate nevoilor clientilor nostrii, cu beneficii pentru sănătatea intregului organism ca AquaGym, AquaKineto, CoreWorkOut, HidroBalance, Prana etc. (se asigura training).
• Pregatiti aromele / infuziile si materialele specifice pentru fiecare tip de sauna, se asigura training pentru Utilizarea Uleiurilor Esentiale, tehnica de control abur, informatii peeling & facemask.
• Realizati activitati de wellness si wellbeing cu impact puternic asupra sanatatii si dispozitiei clientilor.

OFERTA NOASTRĂ, AȘA VĂ ÎNCÂNTĂM NOI PE DUMNEAVOASTRĂ:
Tu vei avea oportunitatea sa inspiri oamenii sa se simta bine, iar noi iti oferim un loc de munca unic si un pachet de beneficii atractiv:
- o echipa de profesionisti entuziasta;
- salarizare avantajoasa;
- programe de training;
- bonusuri in functie de realizari;
- oportunitati de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

Therme este cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa. Este locul în care natura si tehnologia se îmbina perfect pentru a aduce experiente exceptionale fiecarui vizitator. Inovatiile si designul unic sunt cele care ne recomanda: avem cel mai mare acoperis retractabil din lume, cea mai mare padure de palmieri din Europa.

Felul în care gândim se reflecta si în ceea ce priveste oamenii cu care alegem sa lucram. Avem o echipa exceptionala, capabila sa pastreze cele mai înalte standarde de calitate zi de zi. Pentru tine, asta înseamna oportunitatea de a lucra alaturi de cei mai buni si de a creste rapid într-un mediu profesional unic. La Therme, jobul la care te pricepi devine cariera pe care ti-o doresti.
Publicat 25 Ian. 2023 Reactualizat 1 Febr. 2023 Expiră 24 Febr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.