CGS Romania

COMPUTER GENERATED SOLUTIONS ROMANIA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Computer Generated Solutions ( CGS ) este o companie americana, unu dintre cei mai importanti furnizori de solutii de outsourcing , companie listata in primele 15 cele mai bune de acest tip din lume.

CGS Romania a intrat pe piata inca din anul 2006 si furnizeaza servicii in 22 de limbi straine, numarand 7 centre de suport in: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targu-Jiu, Miercurea-Ciuc, Galati si Constanta. Ne concentram pe nevoile organizatiilor cu crestere ridicata care opereaza in industria produselor pentru stilul de viata pentru consumatori, comertul cu amanuntu si industriile serviciilor profesionale, proiectam, implementam si sustinem sisteme de lucru care conecteaza si consolideaza functiile de baza. O baza solida este ceea ce mentine afacerile clientilor CGS sa functioneze fara probleme si cu succes. In portofoliul nostru ne mandrim cu clienti care se regasesc in Top 500 Forbes, dar si cu clienti europeni de top. Ca angajator, la CGS Romania apreciem performanta, implicarea, abilitatile de conducere si proactivitatea. Echipa noastra reprezinta cel mai mare atuu al companiei, motorul succesului CGS. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate. Cei peste 3 500 de angajati ai companiei interactioneaza zilnic cu clienti din Romania, Germania, Marea Britanie, Spania si alte tari europene, precum si din Statele Unite sau Canada.

Ca angajat CGS Romania vei beneficia de un program flexibil cu posibilitate de a lucra cu norma intreaga sau cu jumatate de norma, in functie de posibilitatea ta. Te vei alatura unei echipe entuziaste si dinamice ce te va ajuta la dezvoltarea carierei de succes, intr-un mediu atractiv de lucru. Vei participa la sesiuni de formare si traininguri intensive pentru a iti imbunatati cunostintele si pentru a putea sa iti indeplinesti sarcinile. De asemena oferim un pachet atractiv ce cuprinde salariu, asigurari de sanatate, bonusuri de performanta, cupoane alimentare si alte beneficii. 90% dintre managerii CGS au inceput in compania noastra pe pozitii de entry level.

Te asteptam sa faci parte din echipa CGS Romania.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.