WEB-DESIGNER/ WEB-DEVELOPER - Cautam partener de business

IDEOMEDIA 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Cautam un web-designer atent si serios, cu experienta relevanta (portofoliu) de minimum 2 ani in front-end development, care sa ni se alature ca partener in cadrul unei firme incipiente in domeniul dezvoltare web/ marketing online.

Abilitatile principale de care trebuie sa dispuna sunt preponderent in sfera designului / webdesign-ului, iar in plan secundar sunt necesare cunostinte moderate de PHP/MariaDB/MySQL atat cat sa permita crearea unui formular in php si instalarea unei teme Wordpress/Woocommerce de la 0. In mod ideal o experienta de minimum 1 an in freelancing ca full-stack developer este binevenita, pentru a intelege cu adevarat implicatiile parteneriatului propus, dar nu este obligatoriu.

Descrierea jobului

Candidatul selectat va fi al treilea membru al echipei cu participare la vanzari-profit-actionariat. Aceasta propunere presupune un angajament de tip part-time sau freelancing in prima etapa (intre 1 si 4 ore/zi), dar necesita prioritate permanenta si disponibilitate crescuta cand este cazul, iar in timp, exclusivitate. Se lucreaza de la distanta.

O parte din provocari sunt deja rezolvate, avem o mica clientela formata in Romania, si un sistem de lucru functional pe care vrem sa-l rafinam/rodam inainte de iesirea pe piata externa. In calitate de actionar/ finantator am hotarat sa schimb abordarea business-ului in primul rand pentru a corela motivatia cu rezultatele obtinute cat si pentru a expune echipa fondatoare pe care o formam la provocarile specifice etapei actuale, spre o mobilizare corespunzatoare si un atasament crescut fata de proiect.

Clientela in acest domeniu exista permanent si este usor accesibila cu recomandarile actuale. Provocarea consta in satisfacerea ei la standarde profesioniste cu implicare si dedicare in conditii de bootstrapping specifice perioadei de inceput.

Pentru mai multe detalii si alte informatii va rugam sa accesati acest link: https://form.jotform.com/222582202547351
Publicat 16 Sept. 2022 Expiră 16 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.