Publicat 14 Ian 2016 | Expiră 15 Feb 2016

VOPSITOR - PREGATITOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- calificare in domeniul auto
- dexteritate manuala
- autodidact
- rabdare
- precizie
- seriozitate
- abilitate de auto-organizare a muncii

Descrierea jobului

• Actioneaza pentru indeplinirea obiectivelor service-ului si ale postului;
• Efectueaza constatarile tehnice la solicitarea consultantului de service sau a sefului de service, la sosirea autoturismului in vederea programarii.
• Analizeaza comanda de lucru primita de la consultantul de service sau seful de service, introduce in service autoturismul a carui comanda a primit-o, se informeaza de la operatorul piese de schimb service de existenta pe stoc a pieselor necesare executarii lucrarilor, comunica sefului de service sau receptionerului necesarul de lucrari si piese de schimb;
• Executa lucrarile de reparatii inscrise in comanda dupa primirea acceptului de la consultantul service sau seful de service;

Descrierea companiei

Di-Bas Auto este cel mai vechi si mai important dealer Opel din Romania, activand din anul 1998. De la infiintare am vandut peste 10.000 de autovehicule noi Opel si Chevrolet.

Expirat
VOPSITOR - PREGATITOR  -  SC DI-BAS AUTO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close