Publicat 14 Ian 2021 | Reactualizat 11 Feb 2021 | Expiră 14 Feb 2021

Vopsitor industrial

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Activitățile ce țin de fișa postului sunt:

 • Operațiuni de pregătire (șlefuire, chituire și mici reparații ale deteriorărilor)
 • Amestecarea culorilor
 • Vopsirea cu sisteme automatizate

Descrierea jobului

Pentru un beneficiar profesionist, suntem în căutare de un vopsitor industrial care poate munci independent. Veți fi responsabil cu vopsirea utilajelor pentru terasamente (sau componentelor acestora), de exemplu buldoexcavatoare, excavatoare și dumpere.

Informații generale:

 1. Salariu între 1750 și 2000 de euro net pe lună;
 2. O cameră proprie la prețul de 50,00 € pe săptămână (a se vedea imaginile de pe pagina noastră web) inclusiv gaz, apă, curent și internet.
 3. Costuri pentru asigurarea de sănătate de 21,99 € pe săptămână.
 4. Salariul se acordă exclusiv 8% indemnizație de concediu.
 5. Posibilitatea de a participa la un curs de limba olandeză.
 6. Dacă este necesar, calificare VCA și de conducător de motostivuitor în limba maternă.
 7. Vă ajutăm la completarea declarației de venit în Țările de Jos.
 8. Organizăm în unele seri și dimineți de sâmbătă întruniri pentru a răspunde la toate întrebările pe care le aveți. Puteți pune întrebări referitor la salariu, fluturașul de salariu, zilele libere, ce trebuie făcut pentru a obține o locuință în Țările de jos, cum funcționează transportul în comun și așa mai departe. Pe scurt, vă răspundem la toate întrebările legate de traiul în Țările de Jos!
 9. Beneficiați de compensarea costurilor de călătorie conform acordurilor stabilite cu compania.
 10. Vă procurăm echipament de lucru și/sau unelte de lucru.
 11. Dacă doriți, vă ajutăm cu stabilirea în Țările de Jos.

Descrierea companiei

Cine suntem

În calitate de divizie internațională specializată a Intro Personeel, Intro EU Staffing este dedicată în totalitate să pună la dispoziția companiilor olandeze personal european de încredere și bine pregătit. Deoarece nu este întotdeauna posibil să găsim candidatul potrivit pe plan intern, noi ne utilizăm experiența internațională pentru a recruta cel mai bun candidat pentru un anumit post, bazat pe aptitudini și calificări. Noi credem în sustenabilitate și, de aceea, preferăm colaborările pe termen lung.

Intro EU Staffing este specializată în recrutarea și selectarea persoanelor din România. Toate aceste persoane vorbesc limba engleză și/sau germană ca limbă secundară. Suntem conștienți de diferențele culturale și, de aceea, facem tot posibilul să oferim o contribuție esențială pentru realizarea unei colaborări de succes între clienții noștri și angajați.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Vopsitor industrial  -  Intro EU Staffing

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close