Publicat 16 Feb 2019 | Expiră 16 Feb 2019

Vanzator

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

​Minim studii medii. Experienta pe un post de vanzari - minim un an. Abilitati de comunicare excelente, Sociabila, politicoasa, ambitioasa, deschisa la nou. Abilitati de lucru in echipa si atitudine pozitiva. Seriozitate, responsabilitate, corectitudine

Descrierea jobului

​Cunoasterea in detaliu a caracteristicilor produselor oferite clientilor spre vanzare. Consilierea clientului in alegerea produsului dorit. Gestionarea stocului de marfa existent si a comenzilor. Mentinerea unei bune imagini pe piata a companiei prin respectarea esteticii aspectului propriu si a magazinului. Realizeaza activitatea de vanzare. Aranjeaza magazinul (amplaseaza in mod corespunzator produsele si preturile pe raft, receptioneaza si inventariaza marfa). Respecta prevederile si reglementarile interne.

Descrierea companiei

​​Companie cu experienta in domeniul transporturilor rutiere nationale si internationale.

Expirat
Vanzator  -  Sanders Solutions

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close