Publicat 09 Mai 2008 | Reactualizat 08 Iun 2008 | Expiră 09 Iun 2008

vanzator gestionar

CONFIDENTIAL
2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

aspect fizic placut, serios, , constiincios, cunostinte operare PC, preferabil program de gestiune, cunostinte elementare de contabilitate primara, cunostinte despre articole de papetarie, birotica, articole media, consumabile pt imprimante si copiatoare

Descrierea jobului

Receptioneaza produsele, le eticheteaza si le asaza pe raft, lucreaza cu program de gestiune pe calculator, comercializeaza produsele din magazin eliberand bonuri fiscale simple sau facturi cu bon fiscal, consiliaza clientii in legatura cu produsele comercializate, completeaza monetarele la sfarsitul zilei si preda toate documentele catre seful de magazin.

Descrierea companiei

Societatea noastra are ca obiect de activitate comertul si distributia de articole de papetarie, birotica, periferice pt. calculator, consumabile pt. imprimante, imprimate tipizate, rechizite scolare, jocuri, jucarii si carti.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

vanzator gestionar  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close