Publicat 17 Iul 2019 | Reactualizat 19 Iul 2019 | Expiră 17 Aug 2019

Vanzatoare cofetarie AFI Cotroceni

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam un coleg pentru a completa echipa din AFI Cotroceni. Ea/el trebuie sa fie organizat, corect, sa aiba initiativa, sa asculte, sa sfatuiasca si sa fie mereu cu zambetul pe buze. Pentru ca si noi suntem fix asa.

Descrierea jobului

Viitorul nostru coleg va trebui sa stie foarte bine ceea ce facem noi in laborator - anume retete, arome, texturi, compozitie etc. Apoi trebuie sa stie sa le prezinte, sa serveasca, sa pregateasca un suc proaspat, sa aranjeze, sa faca actele de backoffice, sa curete si sa ingrijeasca astfel incat cofetaria sa fie mereu primitoare.
Se lucreaza 2 zile da cu 2 zile nu, pe program de mall. Salariul incepe de la 1850 de lei net.

Descrierea companiei

Sweet Station este o cofetarie specializata in cheesecake. Folosim doar ingredientele cele mai bune, nu congelam nimic si nici nu folosim vreun praf sau vreun premix. Totul este proaspat, facut pe loc si ne mandrim cu asta.

Expirat
Vanzatoare cofetarie AFI Cotroceni  -  Lynn Baster srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close