Publicat 16 Iul 2006 | Reactualizat 13 Aug 2006 | Expiră 16 Aug 2006

vanzare produse profesionale pentru asigurarea igienei in industria alimentara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana activa, ambitioasa, dornica sa-si puna in valoare capacitatile de vanzare si cele tehnice legate de domeniul asigurarii igienei in industria alimentara. Profesionalismul, rabdarea, tenacitatea, perseverenta, corectitudinea, onestitatea, dorinta de perfectionare continua reprezinta criterii pentru un candidat ideal. Cunoasterea legislatiei si a problematicii privind asigurarea calitatii si igienei in industria alimentara reprezinta avantaje importante.

Descrierea jobului

Promovarea si vanzarea de produse profesionale pentru asigurarea igienei in industria alimentara (detergenti, dezinfectanti, echipamente etc.).
Responsabilitati: contactarea clientilor, efectuarea demonstratiilor, elaborarea ofertelor, procedurilor si a solutiilor pentru asigurarea si mentinerea igienei, procesarea comenzilor.
Beneficii: salariu motivant corelat cu posibilitati de castig suplimentare in functie de rezultate, oportunitatea de a lucra intr-o companie in plin proces de ascensiune.

Descrierea companiei

Compania este specializata in importul din UE, de produse profesionale de curatenie si dezinfectie, oferirea de consultanta si solutii bazate pe experienta practica de peste 20 ani din industria alimentara din UE.

Expirat
vanzare produse profesionale pentru asigurarea igienei in industria alimentara  -  CALITA-CD S.R.L.