Publicat 04 Feb 2019 | Expiră 07 Mar 2019

Travel Advisor

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm un super coleg/ o super colegă (de cursă lungă) pentru postul de travel advisor (a.k.a. persoană care organizează călătorii "uau" și îndeplinește vise). Dacă ești din Cluj, ești super pasionat/ă de tot ce înseamnă industria turismului, îți place la nebunie să organizezi călătorii, ești sociabil/ă și deschis/ă, foarte organizat/ă, disciplinat/ă și atent/ă la detalii, ai inițiativă și vrei să te alături unei echipe mai puțin convenționale, trimite-ne CV-ul tău.

Descrierea jobului

Și pentru că CV-ul contează, dar unele lucruri sunt mai importante, e musai să ne spui în câteva cuvinte povestea ta, de ce vrei să lucrezi în turism și de ce crezi că te potrivești în echipa noastră. Nu te apuca de scris romane, keep it short and simple.

Ai un avantaj dacă ai mai lucrat în turism, cunoști mai multe limbi străine și ai călătorit destul de mult până în prezent.

Așa că let's meet, learn from each other and grow together. Let this be the beginning of a beautiful journey!

Cu drag și entuziasm,

Echipa Mandala Travel România

Expirat
Travel Advisor  -  Via Siebenburgen Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close