Trainer - limba engleza pentru copii, part-time

INTERNATIONAL HOUSE - Die Deutsche Akademie
5 pozi╚Ťii
Anun╚Ť verificat

Anun╚Ť verificat

Textul acestui anun╚Ť a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile gre╚Öeli sau con╚Ťinut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

­čôŁE╚Öti absolvent al Facult─â╚Ťii de Litere sau Limbi Str─âine ╚Öi ai cuno╚Ötin╚Ťe excelente de limba englez─â? Atunci e╚Öti persoana potrivit─â pentru jobul pe care ╚Ťi-l propunem! Echipa International House se m─âre╚Öte ╚Öi caut─â noi traineri pentru copii!
­čîč Aici vei avea parte de un program de mentorat menit s─â ghideze profesorii din anul I în cadrul ╚Öcolii, indiferent de experien╚Ťa de pân─â acum, vei lua parte la o mul╚Ťime de workshop-uri ╚Öi training-uri, dar ╚Öi la certific─âri recunoscute interna╚Ťional.

Descrierea jobului

­čôłDorim s─â-╚Ťi oferim preg─âtire astfel ├«nc├ót s─â faci cu placere:
- planificarea, preg─âtirea ╚Öi furnizarea lec╚Ťiilor de limba englez─â de ├«nalt─â calitate, care respect─â at├ót standardele ╚Öcolare, c├ót ╚Öi nevoile diferi╚Ťilor cursan╚Ťi, ╚Ťin├ónd cont de stilurile individuale de ├«nv─â╚Ťare;
- monitorizarea progresului ╚Öi oferirea de feedback pentru a ajuta la gestionarea performan╚Ťei elevilor pe tot parcursul anului ╚Öcolar ╚Öi pentru a ├«ncuraja autonomia cursan╚Ťilor;
- contribu╚Ťia la dezvoltarea, evaluarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea cursurilor de limba englez─â, a materialelor ╚Öi a serviciilor conexe, lucr├ónd ca membru activ al echipei de profesori.

­čž«Se ofer─â program de munc─â part-time, stabilit ├«nc─â de la primul interviu, cu parte salarial─â fix─â ╚Öi acces la:
- certific─âri recunoscute interna╚Ťional;
- materiale de predare variate și de ultimă oră;
- mediu de lucru relaxat, centrat pe dezvoltare profesională și personală.

Descrierea companiei

INTERNATIONAL HOUSE este una din cele mai prestigioase institutii educa╚Ťionale din Marea Britanie, cu sediul la Londra, creatoarea standardelor de predare a limbii engleze la nivel mondial.

INTERNATIONAL HOUSE BUCURE╚śTI este un centru de limbi str─âine lider de pia┼ú─â ale c─ârui divizii pentru copii, English Kids Academy ┼či Die Deutsche Akademie Bukarest, aplic─â ├«n exclusivitate ├«n Rom├ónia Programul RULER al Yale University pentru dezvoltarea inteligen┼úei emo┼úionale ├«n mediul ┼čcolar.

Un element unic ce ne diferen╚Ťiaz─â de celelalte centre de limbi str─âine este faptul c─â International House Bucure╚Öti este singurul centru de preg─âtire a profesorilor din Rom├ónia pentru predarea limbii engleze la copii ╚Öi adolescen╚Ťi, curs moderat de Cambridge English Language Assessment, University of Cambridge.

De asemenea, suntem singurul centru de limbi str─âine cu 11 puncte de excelen╚Ť─â din maximum 12, ├«n inspec╚Ťia independent─â de la Evaluation and Accreditation of Quality Language Services (EAQUALS) din Marea Britanie, rezultat ce atest─â standardele ├«nalte de calitate la care lucr─âm.
Publicat 6 Febr. 2023 Reactualizat 8 Mart. 2023 Expir─â 8 Mart. 2023
Administrare cookies ­čŹ¬

Folosim cookie-uri pentru a-╚Ťi oferi o experien╚Ť─â presonalizat─â.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Po╚Ťi administra oric├ónd set─ârile aici.