Publicat 28 Feb 2019 | Reactualizat 21 Mar 2019 | Expiră 07 Apr 2019

Trainee Inginer

1 post |  Aplicare externa
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Cerinţe

Verifică dacă te califici pentru poziția de Trainee Inginer:

	Căutăm studenți în ultimul an, nivel licență sau master, cu rezultate bune în domeniul tehnic;
	Domeniile de studiu care se pliază pe așteptările noastre sunt: Energetică, Electrotehnică, Instalații, Ingineria Petrolului și a Gazelor Naturale, Inginerie Economică și specializări conexe;
	Apreciem în mod deosebit dacă ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
	Ne aşteptăm să ai cunoştinţe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
	Ne dorim să ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
	Dacă îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință, îți dăm ocazia să pui în practică cunoștințele acumulate.
 Responsabilităţi

Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să îți începi aventura: un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine, plus mentori numai unul și unul.

Îți oferim un program de dezvoltare pe parcursul a 24 de luni în care vei avea ocazia să ne cunoști, să înveți, să explorezi diverse departamente din cadrul companiei noastre și să îți dai seama unde te potrivești tu cel mai bine. Noi ne vom asigura că vei fi sprijinit pe tot parcursul acestei experiențe.

Ce oferim

	Contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un pachet de beneficii atractiv, inclusiv asigurare medicală privată, pensie privată, primă de vacanță;
	Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare în proiecte;
	Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului GraduatE.ON îți vei fi pus deja bazele unei cariere de succes în E.ON.


Dacă îndeplinești criteriile mai sus menționate - te invităm să aplici.

Procesul de recrutare este unul complex și implică mai multe etape de selecție și departajare dar echipa noastră te va sprijini de-a lungul acestui proces.

Mai multe informaţii despre GraduatE.ON, etapele de recrutare şi experienţele colegilor care au participat până acum la program (de la primele ediţii până la cele mai recente), găseşti aici: http://eon.li/AfWyF. E.ON
E.ON este o companie internaţională privată de energie. Cei 40.000 de angajaţi situaţi în 13 ţări lucrează zilnic la inovaţii tehnice şi soluţii pentru clienţi uşor utilizabile în vederea unei noi lumi energetice. Ca primă companie energetică din Europa ne focusăm prin cele trei arii business, reţele energetice, energii regenerabile şi soluţii clienţi în mod consecvent asupra energiei viitorului.

E.ON Servicii

Grupul E.ON în România este activ pe piaţa locală de energie în domeniile furnizării şi distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică. Deservind circa 3 milioane de clienţi din 20 de judeţe din partea de nord a ţării, E.ON România este unul din liderii pieţei de energie din România. E.ON Servicii prestează activităţi suport pentru toate companiile E.ON din România.

Departament
Activitatea ta se va desfășura în diferite departamente ale companiilor operaționale, în funcție de profilul tău professional.
Ai aplicat
Aplică
Trainee Inginer  -  E.ON Servicii