Publicat 24 Mai 2019 | Reactualizat 23 Iun 2019 | Expiră 24 Iun 2019

Traducător germană/engleză (remote)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

cunoștințe foarte bune de limba germană/engleză;
abilități de lucru cu calculatorul (pachetul Microsoft Office);
rapiditate în tehnoredactare;
seriozitate și punctualitate.

Descrierea jobului

traducerea de documente în diverse domenii;
folosirea de diverse programe de traducere;
respectarea cerințelor specifice fiecărui proiect;
respectarea termenului de livrare al traducerii.
SE LUCREAZĂ DE ACASĂ!

Descrierea companiei

Cu o vastă experiență în domeniul activității de traducere scrisă și orală, PUBLITRAD este un furnizor de servicii lingvistice care oferă soluții integrate de traducere, operând atât în regim normal, cât și la urgență.

Suntem o echipă de oameni pasionați de lingvistică, profesioniști și ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect cu atenție și seriozitate.

Suntem mai mult decât o „agenție de traduceri”, suntem partenerul dumneavoastră de încredere, pe care vă puteți baza atunci când vine vorba de traduceri, revizuiri, corecturi, interpretariat etc..

Diversitatea serviciilor prestate impune o varietate de echipe profesionale care să aibă capacitatea de a genera calitatea în domeniul în care activează și, prin urmare, la PUBLITRAD, puteți apela cu încredere la specialiști, precum: traducători, revizori, terminologi, manager de proiect dedicat, manager calitate, manager conturi cheie, manager de vânzări, grafician etc..

Expirat
Traducător germană/engleză (remote)  -  PUBLITRAD SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close