Top Locations Developer - Reprezentant vanzari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Studii medii;
- Minim 2 ani experienta in vanzari in domeniul bunurilor de larg consum (FMCG) in piata traditionala, LKA / IKA / HoReCa;
- Cunostinte medii de operare PC (Word, Excel);
- Permis conducere categoria B;
- Cunoasterea pietei de distributie locale;
- Abilitati negociere;
- Atentie la detalii si orientare catre obtinerea de rezultate;
- Gandire analitica si abilitati de solutionare a problemelor;
- Comunicare si lucru in echipa.

Descrierea jobului

- Atingerea obiectivelor de vanzare si distributie, mercantizare si spatiu la raft pentru clientii alocati (piata traditionala / LKA / IKA / HoReCa);
- Dezvoltarea unei relatii eficiente si profesionale cu clientii din portofoliul alocat;
- Largirea portofoliului de clienti;
- Implementarea politicii de vanzare si activitatilor de trade marketing;
- Introducerea comenzilor de marfa si a informatiilor solicitate in sistemul informatic si transmiterea lor catre distribuitori;
- Raportare in sistemul intern al companiei

Zona alocata: judetul Valcea.

Beneficii:
  • Masina de serviciu;
  • Telefon de serviciu;
  • Tichete de masa;
  • Abonament medical la o retea de clinici private;
  • Contract de munca pe perioada nedeterminata;
  • 1 kg cafea/luna.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă o prioritate pentru noi. In aces sens, va informam ca, in momentul in care aplicati la acest post, datele dvs. personale incluse în CV, precum și în celelalte documente transmise de către dvs. în scopul recrutării (precum scrisoarea de intenție, recomandările furnizate, după caz) vor fi utilizate de către STRAUSS ROMANIA SRL în scopul selectiei, pentru postul la care ati aplicat.
Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul notei de informare disponibila aici: https://www2.doncafe.ro/site/Nota_de_informare_privind_politica_de_RS_GDPR.pdf

Descrierea companiei

Grupul Strauss este o companie internațională listată la bursă, cu peste 70 de ani de experiență pe piață. Grupul este activ pe 5 continente, deține sute de mărci și are circa 14.000 de angajați.
Strauss România activează pe piața din România din 1994 și este singurul producător internațional de cafea cu fabrică în România. Fiind activă pe piaţa de retail, dar și cu soluții pentru AFH, compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Varietatea mare de mărci de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe. Portofoliul companiei include mărcile Doncafe, Totti, Amigo, FORT, BeanZ, Tea Tales, Choco Divino.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi. În acest sens, vă informăm că, în momentul în care aplicați la acest post, datele dvs. personale incluse în CV, precum și în celelalte documente transmise de către dvs. în scopul recrutării (precum scrisoarea de intenție, recomandările furnizate, după caz) vor fi utilizate de către STRAUSS ROMANIA SRL în scopul selecției, pentru postul la care ați aplicat.

Procesul nostru de recrutare și selecție presupune validarea CV-ului cu managerul direct, verificarea candidaților prin sondaj, pe site-urile de socializare (Linkedin, Facebook, Instagram etc) și, în anumite cazuri, aplicarea de teste profesionale și psihometrice și verificarea referințelor.

Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul politicii de confidențialitate disponibila aici.

Doar candidatii selectați vor fi contactați și vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare și selecție cât și modul în care sunt prelucrate și stocate datele personale.

Publicat 5 iun. 2022 Reactualizat 3 iul. 2022 Expiră 5 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.