Publicat 01 Iul 2015 | Expiră 02 Aug 2015

TINICHIGIU / PREGATITOR / VOPSITOR AUTO

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-capacitatea de integrare si cooperare in echipa , rezistenta la stress
-disponibiltatea la o perioada indelungata de minim 6 luni
-cunoasterea limbii franceze sau engleze la nivel conversational
-e necesara experienta in reparatii/pregatire/vopsire caroserie masini mari si mici

Descrierea jobului

-executarea de reparatii si de lucrari de pregatire- vopsire pentru autoturisme, camioane, trailere autotractoare, semiremorci, basculante;
-inlocuire/indreptare parti avariate ale caroseriilor
-executarea de lucrari de sudura pentru componentele caroseriei
-re-prelucrarea şi finisarea părţilor avariate ale caroseriei
-verificarea şi repararea suprafeţelor caroserie
-pregătirea, , polisharea,, vopsirea şi partea de retusare a caroseriei
-reface anumitor zone din vopseaua caroseriei
-pregătirea masinii inainte de vopsire - slefuire, chituire, vopsire, finisare si polishare
-aplicarea amorsei și stratul principal de vopsea
-amestecarea vopselei, alegerea corecta a culori și nuanței
-aplicarea tratamentelor speciale ulterioare procesului de vopsire

Descrierea companiei

Accent Jobs România si-a inceput activitatea in iulie 2010 datorita unei cerinte tot mai mari de angajati/muncitori in anumite profesii (greu de gasit) de pe teritoriul Belgiei.Accent Jobs face parte din "the House of HR" care incorporeaza mai multe companii specializate in Resurse Umane.Accent Jobs are ca obiectiv atingerea celui mai inalt nivel al segmentului de pe piata de intermediere si transformarea unei slujbe temporare intr-una permanenta. Accent Jobs plaseaza angajatul pe primul loc, motiv pentru care am fost selectati de 10 ori la rand Cel Mai Bun Angajator Belgia.Accent Jobs Romania selecteaza si angajeaza candidati care doresc sa lucreze si sa traiasca in Belgia pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, Accent Jobs incurajeaza intregul proces de adaptare al candidatilor romani, atat prin suportul informational acordat de colegii nostri din Belgia cat si suportul moral generat de posibiltatea mutarii ulterioare a familiei candidatului.Oportunitatea muncii in Belgia sustine dezvoltarea profesionala a candidatului, fapt potentat de increderea companiilor belgiene ( posibilitatea cursurilor de perfectionare ) si de toate avantajele aferente unui angajat belgian.Asteptam sa ne contactati la biroul nostru din Cluj pentru va pune la dispozitie toate detaliile necesare angajarii in Belgia, la numarul de tel:0264333355/0264333335 sau la adresa de mail:cluj@ro.accent.jobs

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

TINICHIGIU / PREGATITOR / VOPSITOR AUTO  -  ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close