Publicat 15 Ian 2020 | Expiră 14 Feb 2020

TERAPEUT ABA

1 post

Candidatul ideal

Cautam:
- studenti sau absolventi de psihologie/psihopedagogie speciala;
- doritori sa isi dezvolte o cariera in domeniul ABA ( analiza comportamentala aplicata) si dispusi la training intensiv (circa 150-200 ore) platite de familie, in fiecare an; pregatirea va avea loc in cadrul DAAL Autism Project;
- iubitori de copii, rezistenti la stres, energici, punctuali, abilitati de lucru in echipa;

Descrierea jobului

Persoana selectata va lucra conform unui plan de predare intocmit si structurat de un analist comportamental din cadrul DAAL Autism Project, circa 4-6 ore in fiecare zi, atat acasa cat si in interventii in mediu sub supervizare.

Se ofera:
- mediu de lucru placut;
- echipa implicata si dedicata copilului;
- coordonare analist comportamental acreditat BACB;
- salariu motivant, care se discuta la interviu;
- prime in functie de gradul de implicare si daruire;
Sustinere carierei- training-uri si coordonare, in jur de 150-200 ore in fiecare an, toate acestea vor fi sustinute de catre familie.

Descrierea companiei

Vrei sa devii specialist in Analiza Comportamentala Aplicata (Terapie ABA), cea mai eficienta metoda de interventie in cazul copiilor cu Autism?
Nu stii care ar fi primul pas in directia asta?
Vino sa faci parte din echipa noastra si sa beneficiezi de training gratuit de la cei mai buni specialisti din tara (DAAL Autism Project)
Cautam o persoana cu sau fara experienta, insa dornica de MUNCA si de INVATATURA, pentru a lucra ca terapeut ABA cu fiul nostru.
Familie sub coordonarea DAAL Autism Project cautam terapeut (cu sau fara experienta) care isi dorește sa lucreze ABA (analiza comportamentala aplicata) cu un copil de 5 ani la domiciliu, in zona Eroii Revolutiei, sector 4, București.

Persoana selectata va lucra conform unui plan de predare intocmit si structurat de un analist comportamental din cadrul DAAL Autism Project, circa 4-6 ore in fiecare zi.

TERAPEUT ABA  -  Planeta Zambetelor De Copii S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close