Terapeut ABA 3000 lei

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 3000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Terapeut ABA in Cluj-Napoca
  • Angajăm cu carte de muncă, persoană preferabil cu experienţă care să lucreze ca terapeut ABA cu o fetiță veselă și sensibilă de 3 ani.
  • Persoana trebuie să fie punctuală, extrem de energică, nefumătoare, cu o fire pozitivă, distractivă, răbdătoare, perseverentă, voioasă, să iubească să lucreze cu copiii, cu idei îndrăzneţe şi flexibile, foarte vorbăreaţă, dezinvoltă, dezgheţată, fără reţineri în "a se prosti" în faţa unui copil.
  • Avem marea dorință ca persoana selectată să se dedice trup și suflet fetiței precum și să aibă aplecare pentru studiu.

Descrierea jobului

  • Programul de lucru este full-time: de la ora 8:00 la ora 16:00
  • Locatia este domiciliul familiei din zona centrală a Clujului.
  • Programul include training-uri, pauze de masă şi studiu, discuţii şi brainstorming.
Jobul presupune lucrul unu la unu cu fetiţa sub supravegherea atentă a terapeutului ABA mai experimentat şi a părinţilor care sunt pregătiţi în domeniul recuperării. Echipa este formată din doi terapeuti ABA care vor lucra împreună mereu.
Persoana selectată va lucra într-o echipă dinamică și pozitivă sub coordonarea unui specialist acreditat BCaBA DAAL Cluj. Persoana selectată, neavând experientă, va învata de la analistul comportamental ce înseamna terapia ABA si cum să o puna în aplicare.
  • Fetița a fost evaluată ca fiind cu risc de a intra în spectrul autist, dar vârsta fragedă de la care s-a început terapia (la 1 an si 8 luni) oferă toate șansele ca lucrând intensiv, recuperarea să fie completă. La ultima evaluare psihologica fetita a ajuns la nivelul unui copil tipic de varsta ei prin testarea ABBLS-R (protocol de testare pentru autism recunoscut la nivel international), urmand ca echipa de terapeuti ABA sa continue sa mentina nivelul potrivit de dezvoltare pentru fiecare varsta.

Descrierea companiei

Asociaţia Terapeutica şi-a propus ca scop pe termen mediu recuperarea din riscul de tulburare în spectrul autist a fetiţei unei familii din Cluj. Activitatea se desfasoara la domiciliul acestei familii din centrul Clujului.
Asteptăm CV-urile celor interesati si avem rugamintea ca CV-ul să cuprindă o poză recentă.
Publicat 15 mai 2022 Reactualizat 14 iun. 2022 Expiră 14 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.