TELESALES REPRESENTATIVES

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutam colegi entuziaști care să se alature echipei noastre de Telesales Representatives B2B din cadrul Viva Wallet Romania, București!

Candidatul de succes va fi responsabil de generarea de vânzări B2B pentru compania noastră, prin încheierea de vânzări prin telefon și prin menținerea relației cu clienții din portofoliu.

Cerințe:
  • Experiență relevantă ca reprezentant Telesales sau alt rol de Vânzări/Customer Service;
  • Abilități de comunicare și de negociere;
  • Limba engleză - nivel conversațional;
  • Minim studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat;

Descrierea jobului

Ce veți face mai exact, în calitate de reprezentant Telesales:
  • Veți contacta clienți potențiali sau existenți folosind scripturi;
  • Răspundeți la întrebări despre produse sau companie;
  • Veți adresa întrebări pentru a înțelege cerințele clienților, cu scopul de a încheia vânzările;
  • Programați întâlniri pentru echipa de vânzări de teren, atunci când este necesar;
  • Introduceți și actualizați informațiile clienților în baza de date;
Beneficii:
Oferim un salariu motivant + bonuri de masa și oportunitatea unei dezvoltări rapide a carierei, într-un mediu dinamic și inovator. Birourile noastre se afla la 500 m de Piata Charles de Gaulle (statia de metrou Aviatorilor), iar programul de lucru este 9:30-18:00 (cu pauza de masa de 30min.)

Descrierea companiei

Viva Wallet este o companie Fintech care schimbă modul în care companiile plătesc și acceptă plăți în Europa.

Tehnologia noastră inovatoare ajută zilnic milioane de utilizatori să își desfășoare afacerile mai bine, mai repede și mai ieftin, indiferent dacă acestea sunt realizate online, prin aplicații mobile, personal sau printr-o rețea fizică de agenți. Obiectivul nostru este să adăugăm valoare fiecărei etape a procesului de plată.

Suntem primul PSP bazat exclusiv pe Microsoft Azure, cu o infrastructură proprie care oferă servicii neîntrerupte și servicii de plăți inovatoare.

Viva Wallet este un membru principal al Visa și MasterCard pentru achiziționarea și emiterea de servicii cu conectivitate directă la schemele de carduri care oferă servicii de procesare prin intermediul platformei proprii.

Suntem o instituție cu licență pentru e-money, bazată pe prevederile directivelor PSD1 și PSD2 ale Comisiei Europene cu drepturi de pasporting și licență de e-money în toată regiunea SEE-31.

Viva Payments Services S.A. este autorizată de Autoritatea de Conduită Financiară conform Regulamentului Serviciului de Plăți (număr de înregistrare 900595) pentru furnizarea de servicii de plată

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.