Publicat 29 Mai 2019 | Reactualizat 19 Iun 2019 | Expiră 28 Iun 2019

Tehnician telecomunicatii / GIS designer

10 posturi

Candidatul ideal


Tehnician telecomunicatii:

Experienta in domeniu preferabil cu echipamentele Huawei
Este necesara cunoasterea limbii engleze, franceze sau olandeze la nivel conversational, cat si dorinta de imbunatatire a cunostintelor lingvistice
Reprezinta un avantaj detinere urmatoarelor certificate:
-BA5
-GOF 4
-Elia AVIL/AVIP
-Astrid
-VCA VOL

GIS designer :
Experienta in proiectarea retelelor de fibra optica
Cunoasterea programului QGIS, cunostinte de baza in instalarea fibrei optice
Cunoasterea programului Smartsheet
Capabilitatea de a gestiona hartile digitale (Google Earth/Maps/Satellite/Street View )

Descrierea jobului

Pentru o compania din Belgia suntem in cautarea de ingineri si tehnicieni pentru dezvoltarea retelei de telecomunicatii 5G in Belgia, Germania si Olanda.
Pozitiile pentru care recrutam momentan sunt: tehnician telecomunicatii si GIS designer

Tehnician telecomunicatii:
Modernizarea retelelor mobile sau construirea unor noi retele
Experienta in domeniu preferabil cu echipamentele Huawei
Instalarea antenelor si utilizarea echipamentelor de masurare a antenei
Instalarea echipamentelor radio, utilizarea diferitelor sisteme de impamantare
Instalarea dulapurilor electrice

GIS designer :
Experienta in proiectarea retelelor de fibra optica
Cunoasterea programului QGIS, cunostinte de baza in instalarea fibrei optice
Cunoasterea programului Smartsheet
Capabilitatea de a gestiona hartile digitale (Google Earth/Maps/Satellite/Street View )

Descrierea companiei

Accent România si-a inceput activitatea in iulie 2010 datorita unei cerinte tot mai mari de angajati/muncitori in anumite profesii (greu de gasit) de pe teritoriul Belgiei.Accent Jobs face parte din "the House of HR" care incorporeaza mai multe companii specializate in Resurse Umane.Accent Jobs are ca obiectiv atingerea celui mai inalt nivel al segmentului de pe piata de intermediere si transformarea unei slujbe temporare intr-una permanenta.
Accent Jobs plaseaza angajatul pe primul loc, motiv pentru care am fost selectati de 10 ori la rand Cel Mai Bun Angajator Belgia.Accent Jobs Romania selecteaza si angajeaza candidati care doresc sa lucreze si sa traiasca in Belgia pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, Accent Jobs incurajeaza intregul proces de adaptare al candidatilor romani, atat prin suportul informational acordat de colegii nostri din Belgia cat si suportul moral generat de posibiltatea mutarii ulterioare a familiei candidatului.
Oportunitatea muncii in Belgia sustine dezvoltarea profesionala a candidatului, fapt potentat de increderea companiilor belgiene ( posibilitatea cursurilor de perfectionare ) si de toate avantajele aferente unui angajat belgian.
Asteptam sa ne contactati la biroul nostru din Cluj pentru va pune la dispozitie toate detaliile necesare angajarii in Belgia, la numarul de tel:0264333355/0264333335 sau la adresa de mail:cluj@ro.accent.jobs

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Tehnician telecomunicatii / GIS designer  -  ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA S.R.L