Publicat 30 Aug 2005 | Reactualizat 15 Sep 2005 | Expiră 30 Sep 2005

tehnician/ medic veterinar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dornic sa lucreze intr-o ferma de porci cu animale deosebit de performante, motivat, harnic, istet, flexibil.

Candidatii selectati vor fi chemati la un interviu care va avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie.

Descrierea jobului

Colaborarea incepe cu o perioada de proba de 3 luni in care angajatul va fi instruit teoretic si practic, iar la sfarsitul periodei de proba are loc o evaluare. Responsabilitatile includ activitatile zilnice ale departamentului in care va lucra, de la furajare la introducerea datelor in calculator si de la asistenta la fatare pana la selectie.
Beneficiile sunt: salariu competitiv, posibilitatea de a lucra intr-o echipa tanara si de a aplica cele mai recente tehnologii in domeniu, posibilitati de cazare avand in vedere ca ferma este situata la 40km de Bucuresti, 2-3 mese pe zi, abonament la o clinica medicala privata si posibilitati de avansare.

Descrierea companiei

PIC Romania face parte din grupul international Genus si are ca obiect de activitate producerea si distribuirea de material genetic suin.

Expirat
tehnician/ medic veterinar  -  PIC Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close