de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 14 Iul 2008 | Reactualizat 06 Aug 2008 | Expiră 08 Aug 2008

Tehnician electronist service case de marcat fiscale

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii tehnice, permis de conducere categoria B, cunoscator al orasului Bucuresti, cunostinte medii sau avansate in domeniile electronica si mecanica fina, cunostinte minimale de software (instalari, sisteme de operare Windows, operare in MS Office) abilitate in desfasurarea activitatii de service pe teren si in comunicarea cu clientii.

Descrierea jobului

Efectuare service teren pentru aparate de marcat electronice fiscale, balante electronice si echipamente periferice pentru acestea (imprimante, cititoare coduri bare, PC ), incheiere contracte de service si completare documente fiscale si incasare contravaloare service. Raspunde in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare. pentru toate operatiile pe care le efectueaza.

Descrierea companiei

SC MILO TRADING 2000 este o societate stabila, infiintata in anul 2000 preluand si continuand activitatea unei alte societati (MILO TRADING) cu acelasi obiect de activitate si aceeasi echipa (management si angajati) avand astfel o experienta in domeniu de peste 13 ani.
SC MILO TRADING 2000 a fost si este in continuare intre primii 4 competitori din Romania in doemniul aparatelor de marcat fiscale si are ca obiective adaptarea permanenta a ofertei la cerintele pietii, avand un Sistem de Management al Calitatii acreditat conform ISO 9001 din anul 2007.

Expirat
Tehnician electronist service case de marcat fiscale  -  Milo Trading 2000

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close