Tehnician electromecanic echipamente productie - Targu Mures

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca esti o persoana pasionata de zona tehnica, iti place sa lucrezi in echipa, ai cunostinte si abilitati de mecanica, electrica, hidraulica, pneumatica si te regasesti in cerintele postului:
  • Studii: tehnice liceale sau profesionale;
  • Limba engleza – nivel mediu;
  • Abilitati tehnice;
  • Rezolvarea de problema tehnice;
  • Spirit de echipa;
  • Orientare spre client.
Aplica acum pentru a afla mai multe informatii despre posibilitatea unei cariere in cadrul Hirschmann AutomotiveTM.

Descrierea jobului

Pozitia face parte din departamentul de Mentenanta si presupune urmatoarele responsabilitati:
  • Efectuarea intretinerii anuale pe masini si dispozitive conform planului anual de intretinere descris in procedura de mentenanta
  • Interventia imediata pentru repararea echipamentelor defecte accidental in liniile de productie a.i. timpul de oprire sa fie minim. Interventiile sunt legate de partea electromecanica a masinilor si dispozitivelor, precum si de partea pneumatica si hidraulica a acestora.
  • Dezinstalarea / instalarea echipamentelor noi sau a echipamentelor din dotare in vederea relocarii;
Noi iti oferim:
  • Transport gratuit, tichete de masă, bonus lunar de performanță, bonuri cadou de sarbatori, abonament medical, al 13-lea salariu, bonus de fidelitate, posibilități de dezvoltare profesionala, ore suplimentare platite dublu.
Asteptam cu entuziasm sa te cunoastem si sa purtam o discutie in ceea ce priveste viitorul tau in cadrul Hirschmann Automotive TM!

Descrierea companiei

HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVEGmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!
Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.