Publicat 02 Apr 2008 | Reactualizat 01 Mai 2008 | Expiră 03 Mai 2008

Tehnician echipamente de calcul si retele

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii de specialitate (cel putin student la Politehnica)
- Windows 2000, Windows XP - profesional
- Linux - basics
- Cunostinte hardware - profesional
- Retelistica – basics
- Limba engleza – nivel avansat

Descrierea jobului

- help desk si user support cu program de noapte sau zi;
- instaleaza sisteme de operare pe statii de lucru si le configureaza in functie de necesitati (statii de lucru normale, statii grafice etc);
- asambleaza (cand este cazul), instaleaza fizic si da in exploatare, inclusiv prin instalarea de software, a statiilor de lucru;
- intretine statiile de lucru pentru o functionare in parametri optimi;
- diagnosticheaza si rezolva (sau semnaleaza - dupa caz) defectele care apar la nivelul configuratiilor hardware, cablarii structurate, a echipamentelor active sau pasive;
- administreaza reteaua - operatii zilnice;
- intretine la zi documentatia de sistem care detaliaza infrastructura informatica si informatiile specifice;
- transmite know-how noilor angajati;
- intervine promt in caz de avarie .

Descrierea companiei

www.gruprc.ro
www.realitatea.net
Cuprinzand trei televiziuni (Realitatea TV, The Money Channel si Romantica)si o agentie de presa (News In), REALITATEA MEDIA a reusit sa ofere publicului sau tinta un divertisment rafinat, stiri profesionale si un continut valoros.
Realitatea TV reprezinta televiziunea de stiri cu cel mai mare indice de incredere din Romania si singurul post romanesc de stiri care lucreaza in parteneriat cu CNN.
The Money Channel (TMC) este primul canal de televiziune romanesc dedicat exclusiv afacerilor. The Money Channel ofera informatii despre evenimentele zilei in timp real, combinand analiza de ansamblu a climatului de afaceri romanesc cu cel mondial.
Romantica este cel mai nou proiect TV al grupului, fiind axat pe emisiuni de divertisment si formate talk-show live sau inregistrate, precum si telenovele de succes.
NewsIn este cea mai noua si mai dinamica agentie de stiri de pe piata autohtona care furnizeaza doua tipuri de servicii: fluxuri de stiri, destinate pietei mass-media si servicii profesionale, adresate companiilor. Acestea din urma acopera trei sectoare de activitate: energetic, IT&C si financiar-bancar.

Expirat
Tehnician echipamente de calcul si retele  -  REALITATEA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close