Tehnician Dentar-etapa turnat modele

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ai absolvit Facultatea de Tehnica Dentara si ai experienta de lucru în domeniu.
În jobul de tehnician dentar, cel mai mult contează, după cum vezi, nu doar cunoștințele de medicină și stomatologie, dar și tehnicile și procedeele de lucru, alături de acele abilități estetice și creative, disciplina și răbdarea, familiaritatea cu noile tehnologii, să ai ochiul format pentru a realiza lucrări de calitate, așa cum au nevoie pacienții – fiind vorba de lucrări care afectează calitatea vorbirii și a masticației, este lesne de înțeles de ce contează atât de mult fiecare detaliu și compatibilitatea cu pacientul.
Este un domeniu vast şi necesită ani buni de ȋnvăţare şi perfecţionare, dar nu este imposibil. Studiind şi ȋnvăţând tehnicile ȋţi dai seama ce ȋţi place cu adevărat şi pe ce vrei să te specializezi. Ȋţi este solicitată atenţia, răbdarea şi foarte mult imaginaţia. Noi suntem in cautarea unui tehnician dentar pentru etapa turnat modele, te asteptam la un interviu sa povestim mai multe!
Cauta tehnician dentar incepator/ proaspat absolvent sau cu experienta pentru a invata etapele de baza ce cuprind: turnarea amprentelor, montarea in articulator, linguri individuale, etc.

Descrierea jobului

  • O foarte bună dexteritate manuală;
  • Orientare în spațiu;
  • Gândire logică și analitică;
  • Abilități și cunoștințe de design ;
  • Mare atenție la detalii, minuțiozitate;
  • Prioritizarea calității și a performanței;
  • Disciplina timpului;
  • Abilități de comunicare și colaborare;
  • Respectarea termenelor de livrare;
  • Foarte multă seriozitate și dedicare în ceea ce faci.

Oferim salariu atractiv si pe masura experientei tale.
Programul este flexibil, vrem sa ne bazam pe o persoana care stie sa se organizeze singura.
Te sustinem sa inveti si sa evoluezi!
Oportunitatea de a lucra intr-o echipa tanara si performanta.

Descrierea companiei

Pentru că deviza noastră este înnobilăm zâmbete, vrem să vă propunem să ne unim forțele și să facem din asta un scop comun. Lucrând împreuna vom avea pacienți fericiți care își vor dori să zâmbească în fiecare zi mai mult!
Cine suntem?
Pixel Dental Lab este un laborator specializat în estetică dentară. Lucrăm la un standard care ne situează printre liderii domeniului, ajutați fiind de tehnologia și materialele premium cu care lucrăm: ceramică, emax și zirconiu de la Ivoclar.
Ce ne recomandă?
Pentru că prin oameni și cu oameni lucrăm, ne recomandă parteneriatele de lungă durată cu medici renumiți alături de care am clădit povești de succes. Dintre miile de zâmbete care poartă semnătura Pixel Dental Lab, multe pot fi admirate în paginile revistelor mondene și în mediul online.
Publicat 8 nov. 2021 Expiră 8 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.