Tehnician Acustician Audio-protezist

ACUSTIC NOVOTEL - 1 poziție
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Echipa noastră dorește să găsească un candidat responsabil, comunicativ și organizat, cu deschidere spre a învăța lucruri noi.

Descrierea jobului

Se oferă training specific dispozitivelor medicale și perioada de proba de 2 luni.
Salariul este negociabil in functie de cerintele si aptitudinele dvs., programul de lucru și vânzări. ( Salariu fix + comision vanzari).

Programul de lucru poate fi fexibil , se poate lucra part-time sau full-time, iar primele 2 luni vor fi de probă pentru a vă putea oferi căt mai mult timp pentru a vă convinge dacă sediul, domeniul și stilul de activitate al echipei noastre se potrivește personalității dvs.

Activitatea principală va fi cea de tehnician acustician - audioprotezist, dar va trebui sa implementați și toate procedurile interne/externe aferente acestui post, inclusiv gestiunea corecta a stocurilor și a comenzilor interne.
Locația este centrală , iar sediul nostru este amenajat conform standardelor europene.

Responsabilitățile dvs. vor fi diferite la început în funcție de nivelul dvs. de pregătire.
Mai multe detalii se vor discuta in timpul unui interviu.
Va rugam sa lăsați un C.V. pe aceasta platformă.
La finalizarea perioadei de verificare, daca C.V.-ul dvs. este selectat, veți fi contactat de către colegii noștri pentru stabilirea unui interviu.

Descrierea companiei

Acum 18 ani , ne-am schimbat domeniul de activitate , orientandu-ne spre un domeniul inovator și in care sa ne poată fi apreciată munca depusă zilnic, să putem ajuta oamenii să aibă o viata mai buna.
Astăzi, putem spune că munca noastră în toți acesti ani, a schimbat viața oamenilor care ne-au cunoscut , și ne dorim astfel să ne mărim echipa și să ne dezvoltam în continuare impreună.
Publicat 7 iun. 2022 Expiră 7 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.