Publicat 17 Apr 2005 | Reactualizat 18 Mai 2005 | Expiră 18 Mai 2005

TEHNICAL CONSULTANT, PROGRAMATOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

•Licenta de profil tehnic de specialitate (Automatica, Electronica sau Matematica-Informatica, Cibernetica)
•Competente:
Limbaje de programare
C, C++, Visual Basic, Delphi, Crystal Reports (jBASIC sau UV BASIC – este un plus)
Instrumente de raportare
Baze de date
Microsoft SQL Server, Oracle (UniVerse sau/si jBASE – este un plus)
Sisteme de operare
NT, Unix - AIX


Limbi straine
Engleza
• Experienta: min2 ani in dezvoltare de software
Abilitati, deprinderi:
•deprinderi si experienta de lucru in echipa
•flexibiltate, adaptabilitate, abilitati de comunicare

Experienta :
•in dezvoltare software, adaptari software (localizare, parametrizare) de preferinta ERP, MRP sau software dedicat sectorului financiar bancar

Descrierea jobului

Executa fazele de implementare/dezvoltare/ adaptare care i-au fost alocate prin documentul de planificare. Raspunde de atingerea obiectivelor si performantelor planificate pentru produsele software pe care le dezvolta sau le adapteaza.

Lucreaza in cadrul echipei de implementare preluand in executie faze ale planului de implementare/dezvoltare pentru care este alocat.
.
Aplica cunostinte relativ la sisteme de operare, baze de date, limbaje de programare pentru realizarea, adaptarea aplicatiilor software.
Dezvolta aplicatii solicitate de proiect in vederea integrarii lor in solutii software functionale care sa corespunda specificatiilor de produs software stabilite in faza de analiza.
Defineste, proiecteaza, realizeaza, testeaza, implementeaza, modifica, adapteaza, localizeaza sisteme informatice ce contin aplicatii software ca principala componenta, in baza unor specificatii prestabilite
Contribuie la planificarea activitatilor in proiect si executa activitati de realizare a programelor de calculator conform unor specificatii predefinite si asambleaza aceste programe in sisteme coerente pe care le testeaza in vederea asigurarii conformitatii cu specificatiile.

Descrierea companiei

Compania Informer Romania S.A. (denumirea anterioara TEMENOS Romania), fondata in anul 1993, este certificata ISO 9001:2000 pentru proiectare şi dezvoltare de software proprietar şi la comanda, servicii de implementare si customizare software, help desk, instruire, servicii generale de IT în cadrul unor contracte de Outsourcing, Consultanţa şi Integrare de Sisteme.

Echipa sa profesionista a dobandit o vasta experienta in implementarea, customizarea, dezvoltarea aplicatiilor specifice din cadrul solutiei de core-banking, Temenos-GlobusTM/T24, interfatarea, conversia datelor, si training (in baza parteneriatului cu prestigiosul grup international TEMENOS inceput in anul 1999).

Pentru rezolvarea problemelor specifice de raportare catre Banca Nationala a Romaniei, compania a dezvoltat solutia sa specializata SmartReporter, implementata cu succes in banci din Romania si Republica Moldova.

Informer Romania are in portofoliul sau si alte solutii specializate apartinand grupului Informer, precum solutii de: e-banking (b-Direct), Retail Banking (Retail 24), Card Management (Card 24).

Expirat
TEHNICAL CONSULTANT, PROGRAMATOR  -  INFORMER ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close