Publicat 07 Oct 2020 | Reactualizat 04 Nov 2020 | Expiră 07 Nov 2020

Technician automatist utilaj cu comanda numerica

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoană dinamică, organizată, cu abilități și aptitudini tehnice. Experiență anterioară în administrarea echipamentelor tip CNC, centre de prelucrare, linii automate de producție, constituie un avantaj.
Cunoștințe de programare și utilizare CNC-uri, reprezină un pas important către selecția către postul oferit.

Descrierea jobului

Coordonarea, operarea și supravegherea unui sistem automat cu comandă numerică, utilizat în producția mobilierului de serie și masă. Control vizual al calității produselor procesate de acest sistem complex, urmărirea parametrilor de funcționare ai echipamentului, intervenția prin comenzi asupra computerelor care gestionează fazele de prelucrare ale echipamentului.
Beneficii :
- salariu corelat cu importanța activității;
- lucru într-un colectiv performant, caracterizat de seriozitate și profesionalism;
- tichete de masă;
- costuri de transport suportate de angajator;
- alte posibile avantaje generate de nivelul profesional și educațional al candidatului

Descrierea companiei

Descrierea companiei

Suntem o afacere de familie înființată în anul 1995 din dorința de a aduce în casele oamenilor mobilier de calitate la prețuri competitive. Producem mobilier în serie din PAL melaminat pentru sufragerii, dormitoare, camere de copii și tineret, birouri, bucătării și holuri. Piesele de mobilier sunt vândute dezasamblate în cutii, fiind însoțite de scheme și instrucțiuni clare de montare și de accesoriile necesare.

Am început cu o echipă de 6 persoane și un spațiu de producție de 100 m2, iar astăzi ne mândrim cu o echipă de 90 de persoane specializate în toate etapele procesului de producție, ce dispune de un spațiu de 8000 m2 și dotările tehnice necesare pentru a răspunde oricărei cerințe.

Ce ne-am propus: Piața în care acționăm se află în ascensiune, și odată cu aceasta ne dorim să creștem și noi. În perioada următoare ne-am propus să investim în oameni și în utilajele pe care le folosim. Astfel, vrem să angajăm oameni motivați, care apreciază calitatea, munca în echipă și care își doresc să crească odată cu noi.

Nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de informații suplimentare și ajutor în procesul de recrutare.

Expirat
Technician automatist utilaj cu comanda numerica  -  Prod Alcar Impex SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close