Publicat 20 Apr 2017 | Reactualizat 18 Mai 2017 | Expiră 22 Mai 2017

Team Leader - Software developer

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea companiei

Medialine Eurotrade SRL este succursala romaneasca a Medialine AG, un furnizor german versatil si important de sisteme si servicii IT & C. Suntem parte a acesteia, o echipa in dezvoltare localizata in Bucuresti. O echipa care sprijina sediul central pe partea de programare si cod si sediile Medialine cu cei 150 de tehnicieni IT, precum si clientii lor din Europa de Vest.
Romania este in dezvoltare. Romania se schimba rapid. Nu este ultimul vagon din trenul EU. Nu mai este: sunt din ce in ce mai multe companii aici dezvoltandu-se ca dimensiuni si scop, care necesita asistenta profesionala pentru infrastructura IT, spatiu de stocare, virtualizare si implementare de solutii de business. Prin urmare, am inceput sa facem acelasi lucru pe care colegii nostri din Germania il fac cu succes acolo. Si stiti ce?

Primim din ce in ce mai multe solicitari pentru dezvoltarea si instalarea solutiilor de business.

Deci, care este problema ?
Simplu: Pentru dezvoltarea uni software in felul in care o facem noi - adaptat in intregime pentru nevoile reale ale organizatiei clientului si reflectand toate procesele, facilitand planificarea, operatiunile si informatia - avem nevoie de oameni potriviti. Experti reali ce pot conduce o echipa de programatori care produc software in Web development, .NET, Java si Java Script. Sunt cu siguranta multi, dar pentru a deveni membru al echipei noastre, avem nevoie de ceva suplimentar:
Pe langa experienta tehnica - o necesitate ! - trebuie sa existe in acelasi timp si inteligenta emotionala pentru a interactiona cu succes cu clientii si partenerii nostri. Cautam un Team leader care sa inteleaga, sa dezvolte si sa mentina de-a lungul timpului o relatie roditoare cu acestia, sa se asigure ca primesc toate facilitatile corecte care sunt continuu lansate de catre dezvoltatorii de soft standard. Pe scurt, avem nevoie de un Team leader - software developer care sa poata relationa cu oamenii din echipa sa, cu partenerii si nu in ultimul rand cu clientii.
Esti acel
Team Leader - Software Developer
de acest tip special ?


Da ? Apasa butonul aici pentru a aplica la acest job si lasa-ne pe noi sa aflam daca ne putem uni fortele.
Putem apoi sa cladim o echipa impreuna unde contributia tuturor conteaza si capacitatile sunt valorificate cu adevarat. Intr-un mediu de lucru international, unde ne plac conditiile bune de lucru, moderne si un mediu de lucru colegial si sustinut de o baza solida de clienti multumiti.

Expirat
Team Leader - Software developer  -  MEDIALINE EUROTRADE SRL