Publicat 03 Nov 2020 | Reactualizat 02 Dec 2020 | Expiră 02 Dec 2020

Târg Virtual de Cariere ACCA Joi, 26 noiembrie 2020

100 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Târg Virtual de Cariere ACCA
Joi, 26 noiembrie 2020 între 8:00-20:00
 
 
Cauți un rol în finanțe și contabilitate în Europa Centrală și de Est?
Ai nevoie de un sfat de carieră în domeniul financiar-contabil?
Vrei să îți îmbunătățești CV-ul?
Ești curios să afli cum va arăta domeniul contabilității în viitor?
 
 
Dacă răspunsul la cel puțin una dintre întrebări de mai sus este DA, te așteptăm la Târgul de Cariere Regional organizat de ACCA, cea mai mare mare asociație internațională în domeniul financiar contabil.
 
Evenimentul este gratuit și se va desfășura pe parcursul zilei de 26 noiembrie, între orele 8:00 – 20:00; îl poți accesa de oriunde și poți petrece cât timp dorești.
 
 Accesează linkul de înscriere:
 
https://vshow.on24.com/vshow/ACCA-Careers-Fair/registration/18371?partnerref=ejobs
 
 
Ne-am fi dorit să ne cunoaștem față în față, însă cum în acest moment nu este posibil, am organizat această a 2-a ediție Târgului tot online și am îmbunătățind-o, invitând angajatori de top din Europa Centrală si de Est.
 
Vei descoperi cele mai recente joburi de la angajatori de renume din țările din regiune, vei putea să îți îmbunățătești propriile abilități de angajare cu sfaturi și seminarii gratuite despre rolurile viitorului în profesia financiară, vei afla cum să îți construiești o carieră de succes în domeniul financiar sau cum să ai cel mai atractiv CV.
 
Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim online pe 26 noiembrie.
 
Echipa ACCA
Ai aplicat
Expirat
Târg Virtual de Cariere ACCA Joi, 26 noiembrie 2020  -  The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close