Supraveghetor Sala Jocuri Admiral

Admiral Leisure - 20 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca esti in cautarea unui job nou, cu un program de lucru flexibil (in ture), avand in acelasi timp si beneficii fixe dar si beneficii variabile (bonusuri) te incurajam sa vii in echipa ADMIRAL.

Deschidem noi locatii si avem nevoie de aportul unor colegi entuziasti, orientati spre clienti si rezultate. Comunicarea fluenta, atentia la detalii si disponibilitatea imediata reprezinta avantaje in procesul de selectie si recrutare.

Descrierea jobului

Iti oferim:
Pachet financiar compus din parte fixa si parte variabila;
Bonus de conduita
Bonus de performanta
Bonus mobilitate
Plata sporurilor de noapte si de weekend
Tichete de masa (de 20 lei)
Tichete cadou
Tichete de vacanta
Reducere abonament fitness 7Card
Abonamente medicale
Training on the job (experienta anterioara reprezinta un avantaj)
Contract de munca pe perioada nederminata
Program de lucru in ture
Tips (Bacsis)
Prime de Sarbatori

Dintre responsabilitatile pe care le vei avea enumeram:

Supravegherea terminalelor/aparatelor electronice si a modului de desfasurare a activitatii in sala de joc

Relationarea cu clientii si asigurarea unui climat placut

Informarea clientilor asupra procedurilor de joc, a jocurilor sau a concursurilor existente

Verificarea bunei intretineri a aparatelor electronice

Executa platile corespunzatoare castigurilor obtinute de clienti;

Intocmeste actele necesare pentru evidenta casieriei

Mentionam faptul ca programul de lucru pentru Salile de jocuri Admiral presupune ture de zi si ture de noapte.

Descrierea companiei

Grupul NOVOMATIC este unul dintre cei mai mari producători și operatori internaționali de tehnologie de jocuri de nororc și are peste 21.000 de angajați în întreaga lume. Fondată de profesorul Johann F. Graf în anii 1980, Grupul are sedii în peste 45 de țări și exportă echipamente și soluții electronice de înaltă tehnologie pentru mai mult de 70 de țări.

NOVOMATIC România

Cu peste 700 de angajați la nivel național, dintre care peste 400 doar în segmentul operațional, Grupul NOVOMATIC România funcționează cu succes de peste 30 de ani, din anul 1990. Compania operează lunar peste 10.000 de echipamente de joc și terminale de pariere. De asemenea, închiriază peste 2.400 de echipamente de jocuri terților și operează în parteneriat cu Loteria Națională din anul 2013. Începând cu anul 2017, NOVOMATIC România este singurul distribuitor la nivel național pentru echipamentele de jocuri APEX. În 2020, NOVOMATIC România și-a extins portofoliul și a preluat cu succes și latura operațională a platformei de jocuri de noroc online ADMIRAL, admiral.ro.

ADMIRAL România

ADMIRAL România face parte din Grupul NOVOMATIC – lider în Europa în materie de divertisment, cu peste 1.500 de locații la nivel global. Începând cu anul 2000, rețeaua ADMIRAL România a continuat să crească, ajungând să numere, în prezent, peste 70 de săli în România. ADMIRAL respectă standardele internaționale ale Grupului și oferă, astfel, servicii premium și echipamente NOVOMATIC de ultimă generație, într-un ambient elegant. ADMIRAL respectă cele mai înalte standare de protecție a jucătorilor și minorilor și se bucură, de asemenea, de un colectiv prietonos și atent la detalii, care beneficiază un training specializat în momentul angajării.

TIP & CASH România

Din anul 2015, Grupul NOVOMATIC a început activitatea de pariuri sportive în România prin intermediul brand-ului internațional TIP & CASH, atât în sălile ADMIRAL - ca serviciu suplimentar pentru clienți, cât și în agențiile de pariuri independente sau în regim de parteneriate. Prin intermediul acestui brand, NOVOMATIC România a lansat la nivel național un nou operator, care duce segmentul pariurilor la un alt nivel, prin utilizarea unei noi tehnologii revoluționare pentru terminalele de pariuri automate.

Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.