Publicat 22 Feb 2021 | Expiră 24 Mar 2021

Support IT

CONFIDENTIAL
1 post

Criterii de selecție

  • Cunostințe de limba engleză
  • Peste 3 ani experiență în IT Hardware, IT Software, Internet / e-Commerce

Candidatul ideal

Pentru noi, colegul ideal este cel care are atentie distributivă, capacitate de exprimare clară, corectă şi la obiect a informaţiilor solicitate, abilitati de comunicare, cooperare, spirit de echipa, mobilitate în actiune, constiinciozitate la locul de muncă, mobilizare în situatii complexe, abilităti pentru lucru cu oamenii, capacitate de organizare, integritate corectitudine, capacitate de analiză si sinteză, capacitate de a lua decizii în timp real si util, rezistentă la stres, acordare de consultanţă şi consiliere, aptitudini de control – evaluare, abilităţi de negociere, tact, diplomaţie şi toleranţă.
Abilitatile tehnice sunt la un nivel peste medie, bun expert SQL si bun vorbitor de limba engleza.

Descrierea jobului

Mentinerea sistemelor IT in parametri optimi de functionare si dezvoltarea sistemelor in functie de solicitarile existente
Mentinerea in buna functionare a statiilor de lucru si a serverelor, instalare /dezinstalare/ devirusare etc, mentinerea in conditii optime de functionare a centralei telefonie si a sistemului de telefoane mobile ale angajatilor.
Cunoaste si foloseste in mod regulat SQL
Mentine in conditii optime intreaga infrastructura hardware/ software si retelistica.
Instalarea de noi echipamente in retea;
Monitorizari ale traficului Web (internet si email-uri: total, pe useri, pe diferite destinatii, etc);
Configureaza noi conturi de utilizatori, grupuri de membri etc;
Aloca drepturi pe foldere Public Folders si Explorer conform regulilor interne
Upgrade patch-uri de securitate;
Verificarea functionarii devirusatoarelor (+ verificari ale Log-urilor ) si a bunei functionari a procesului de upgradare automata;
Supervizarea procesului back-up automat si confirmarea explicita si periodica a faptului ca totul este ok (verificari de consistenta si securitate).
Se ocupa de cautarea ofertelor si achizitionarea echipamentelor IT (PC, notebook, echipamente periferice, inclusiv telefoane);
Mentine relatia cu furnizorul de servicii pentru configurarea/rezolvarea defectelor centralei telefonice;
Mentine relatia cu furnizorii de servicii pentru intretinerea copiatorului si, dupa caz, a altor echipamente IT;
Mentine realtia cu furnizorul de Internet in cazul aparitiei de disfunctionalitati ale conexiunii Internet pentru rezolvarea acestora;
Mentine la zi dosarul de evidenta a retelei de calculatoare (statii de lucru, utilizatori, configurari, drepturi alocate pe foldere etc)
Salariul net poate sa fie intre 6500 si 8000 lei net si se va stabili in urma negocierilor de la interivu.

Descrierea companiei

Companie cu prezenta la nivel european ce detine subsidiara si in Romania. Mediul de lucru foarte placut si siguranta locului de munca oferit angajatilor ne claseaza in topul companiilor de profil.

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

Support IT  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close