Supervizor logistic de producție - Belgia

Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Educație
  • Diplomă de licență sau studii tehnice în domenii legate de producție (studiile nu sunt obligatorii)

Experiență / Cunoștințe

· Cunostinte bune in sistemul SAP.
· Diplomă de licență, experiență în supraveghere sau cunoștințe solide de proces necesare.
· Abilitatea de a explica angajaților politicile companiei.
· Familiarizare cu sistemul myProtime
· Cunoasterea cerințelor legale de supervizare, a procesul de angajare.
· Cunoasterea proceselor de producție/echipamente – depanare/capacități/cea mai bună utilizare
· Studii tehnice în domenii legate de producție sau 1 an de experiență în domeniul producției cu utilaje/procese complexe
· Engleză avansată și franceză intermediară sau olandeză
· Abilități soft: capacitate de a invata, abordarea ambiguității, impuls pentru rezultate, orientare către client

Descrierea jobului

RESPONSABILITATE

· Cunoștințe solide despre logistica și procesele de producție. ​Capabilitate de a cantari riscurile și de a lua decizii.
· Abordare practică pentru a sprijini zonele de proces, operatorii / tehnicienii.
· Interacționaționare cu angajații petrecând în mod regulat timp ascultând sugestii, observând operațiunile și verificând datele.
· Abilitatea de a lua decizii corecte care echilibrează nevoile clienților cat si a angajatiilor.
· Păstrarea obiectivelor și priorităților în prim-planul gândirii pentru toți angajații.
· Respectarea specificațiilor de calitate stabilite de client și de organizație
· Organizarea rafturilor de produse finale în conformitate cu standardele impuse de catre compani/ pastrarea platformei de interfață între procesul de producție și depozit.
· Organizarea și îndepărtarea sticlei reziduale și a deșeurilor în containere.
· Respectarea indicatorilor de performanță stabiliți de companie în dezvoltarea și industrializarea produsului sau proiectului.
· Respectarea obiectivelor de dezvoltare, în conformitate cu așteptările și valorile companiei
· Documentarea activitatilor desfasurate in timpul programului de lucru
· Abilitatea de a lua decizii în situații haotice/de urgență

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 23 nov. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.